Antena Căutare

Chefi la cuțite, 30 martie 2021. Cătălin Cornea a pregătit o farfurie neobișnuită pentru chefi. Cum l-a cunoscut pe Sorin Bontea

Cătălin Cornea i-a uimit pe chefi cu rețeta sa în ediția 15 Chefi la cuțite. El a dezvăluit și cum îl cunoaște pe Sorin Bontea și ce a pățit în trecut cu fiul chefului.

catalin cornea, tatuaje, chefi la cutite, fundal galben Galerie
Cătălin Cornea a pregătit un preparat deosebit în ediția 15 Chefi la cuțite | Antena 1

Cătălin Cornea, în vârstă de 25 de ani, a pus bazele unei cariere de tattoo artist. El și-a expus și arta de pe piele, spre uimirea celor trei chefi, care au fost surprinși când au auzit ce are tânărul de gând să facă pe viitor cu tatuajele de pe corpul său.

În ediția 15 Chefi la cuțite, Cătălin a vorbit și despre cum l-a cunoscut pe chef Sorin Bontea și ce legătură amuzantă are cu familia lui.

Pentru cei trei chefi, Cătălin a pregătit o rețetă inedită, pe care chefii nu au înțeles-o din prima.

Ce rețetă deosebită a gătit Cătălin Cornea în ediția 15 Chefi la cuțite

”Cu gătitul am vrut să dau peste nas prietenilor. În bucătărie nu știu la ce nivel sunt pentru că prietenii mei, care mi-au gustat mâncarea, nu sunt chiar bucătari la rândul lor, deci am review-uri de la oameni normali,” a declarat Cătălin.

Citește mai multe știri Chefi la cuțite aici

”Astăzi voi găti ciuperci trase la tigaie, cu multe altele,” a spus concurentul înainte să înceapă să gătească.

El a descoperit dragostea pentru mâncare în bucătărie alături de mama lui și a început, ușor, ușor, să învețe să și gătească.

Citește și: Jurații emisiunii „Chefi la cuțite”, intrigați de tatuajul unuia dintre concurenți: „L-am făcut la 12 ani”

Cătălin a spus că a venit la Chefi la cuțite pentru a-și demonstra că merită titlul de chef și a făcut chiar și un pariu cu prietenii de la bloc că poate trece în etapa următoare.

El a dezvăluit că e prieten și cu fiul lui chef Sorin Bontea, Iulian. ”De aici a plecat toată mișcarea. Făceau toți mișto de mine că gătesc, că ar trebui să mă duc,” a declarat Cătălin.

”L-am sunat pe Iulian înainte, vezi că mă duc la Chefi la cuțite, să nu îi zici lui taică-tu că vin, că vreau să-i fac surpriză, vreau să văd dacă m-a ținut minte,” a continuat Cătălin.

Se pare că chef Sorin Bontea l-a ținut minte pe Cătălin, dar și-a adus aminte și o întâmplare amuzantă cu el, după ce tânărul a pășit pe ușa Chefi la cuțite. Situația pare să includă mutatul mobilei și un cuptor cu microunde pierdut - sau furat.

”Voi mi-ati vândut, mă, cuptorul cu microunde? Cât ați luat pe el?” l-a întrebat chef Sorin Bontea pe concurent.

Citește și: Are un look înfricoșător, dar o meserie aproape banală. Cu ce se ocupă concurentul plin de tatuaje în viața de zi cu zi

Într-un final, Cătălin Cornea a reușit să îi impresioneze pe chefi și a primit cuțitul pentru a putea trece în etapa următoare a competiției.

Despre sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare.

Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Vezi edițiile integral pe AntenaPlay!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 30 martie 2021. Aylin Cozma a impresionat chefii la doar 10 ani. Ce rețetă deosebită a inventat... Chefi la cuțite, 30 martie 2021. Jakob Hausmann, premieră la jurizarea amuletei 15! Cum a anunțat câștigătorul i-a uimit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x