Antena Căutare

Chefi la cuțite, 30 martie 2021. Jakob Hausmann, premieră la jurizarea amuletei 15! Cum a anunțat câștigătorul i-a uimit pe chefi

Jakob Hausmann a dezvăluit cine a câștigat amuleta 15 Chefi la cuțite într-un mod unic, în premieră pentru emisiune, spre încântarea chefilor.

jakob hausmann, gina pistol, chefi la cutite, fundal negru Galerie
Jakob Hausmann a decis cine câștiga amuleta 15 Chefi la cuțite | Antena 1

În proba pentru amuleta 15 Chefi la cuțite, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întrecut în bucătărie pentru a realiza cea mai savuroasă farfurie, decisă de invitatul special din această seară, Jakob Hausmann.

Pentru amuleta 15, Sorin Bontea a gătit un Philly Cheesesteak, Florin Dumitrescu a ales un desert, tartă de lămâie, și Cătălin Scărlătescu a ales o musaca.

În ciuda evenimentelor neașteptate din bucătărie, Hausmann a apreciat toate cele trei feluri de mâncare, însă una i-a atras atenția.

Ce avantaj periculos aduce amuleta 15 din sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite

Pentru a câștiga amuleta 15 din sezonul 9 al show-ului culinar Chefi la cuțite, cei trei chefi au primit o temă deosebită - au pregătit farfurii care conțin minim 3 texturi diferite.

Citește mai multe știri Chefi la cuțite aici

Deși tema amuletei le-a lăsat o libertate mare, mai ales dat fiind faptul că ”tehnologia e de partea noastră”, potrivit lui Florin Dumitrescu, avantajul extraordinar i-a lăsat pe chefi fără cuvinte.

”Poți salva un concurent din echipa ta, în cazul în care e eliminat, înlocuindu-l însă cu altul,” a citit Gina Pistol de pe spatele amuletei.

”E o amuletă grea. O amuletă foarte, foarte valoroasă, dar în același timp e ca un topor cu două tăișuri,” a dezvăluit chef Cătălin Scărlătescu după ce s-a aflat avantajul amuletei 15 Chefi la cuțite.

Jakob Hausmann a anunțat cine a câștigat amuleta 15 din sezonul 9 Chefi la cuțite

În premieră pentru emisiunea Chefi la cuțite, Jakob Hausmann a venit la masa de jurizare cu farfuria câștigătoare în mână și Gina Pistol i-a înmânat direct amuleta chefului câștigător, fără să mai treacă prin momentele tensionate obișnuite ale verdictului.

Citește și: Ștefan Niță vrea să demonstreze că există alternativă gustoasă la carne. Din ce a gătit un burger

Amuleta 15 a mers la chef Florin Dumitrescu, ce l-a impresionat pe Jakob Hausmann cu tarta de lămâie.

Dumitrescu a fost uimit de modul în care a primit amuleta: ”M-a lăsat fără cuvinte, vorbesc serios!”

”Jakob mi-a spus că aceasta e farfuria pe care o ia cu el,” a dezvăluit Gina Pistol la masa de jurizare pentru proba amuletei 15 Chefi la cuțite.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare.

Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 30 martie 2021. Cătălin Cornea a pregătit o farfurie neobișnuită pentru chefi. Cum l-a cunoscut pe Sori... Chefi la cuțite, 30 martie 2021. Alex Velea și Antonia au dat detalii savuroase din casa și relația lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x