Antena Căutare

Chefi la cuțite, 31 mai 2021. Rezultatul după battle a nedumerit echipele. Cine a câștigat

Surpriză de proporții în ediția 41 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, atunci când banda de foc a dezvăluit cine a câștigat al doisprezecelea battle.

sorin bontea si concurentii din echipa verde de la chefi la cutite, sezonul 9 Galerie
Banda de foc a adus un rezultat neașteptat după al doisprezecelea battle din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

În ediția 41 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut parte de o provocare de zile mari.

Frumoasa Irina Fodor i-a surprins pe toți cu o temă de gătit cu totul și cu totul ieșită din comun, ce a testat din plin priceperea concurenților rămași în competiție.

Ce echipă a câștigat al doisprezecelea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

De data aceasta, în cadrul celui de-al doisprezecelea battle, cele trei echipe au primit sarcina de-a găti niște preparate care conțin în mod obligatoriu culorile verde, albastru și mov.

Citește și: Chefi la cuțite, 31 mai 2021. Premieră în emisiune! Ce a apărut pentru prima dată pe tabela de scor

Sorin Bontea a ales să facă macarons, Florin Dumitrescu a mizat pe un desert sofisticat, în timp ce Cătălin Scărlătescu a ales să facă un fel principal, cu mușchi de vită și piureuri, dar și un desert. La finalul timpului de gătit, banda a dus farfuriile invitaților speciali. De data aceasta, rețetele din battle au fost degustate și analizate de artiști ai Orchestrei Radio.

Artiștii Orchestrei Radio, la „Chefi la cuțite”

Artiștii Orchestrei Radio, la „Chefi la cuțite”

Apoi, după ce au analizat atent farfuriile, aceștia au votat ce preparat i-a impresionat cel mai mult. Banda de foc a început să mergă și a adus un verdict complet neașteptat. Mai exact, desertul pregătit de echipa albastră a lui Florin Dumitrescu a primit cele mai multe voturi și a devenit astfel câștigătoare.

Citește și: Chefi la cuțite, 31 mai 2021. Cine a fost eliminat. Cătălin Scărlătescu a pierdut încă un concurent

Chiar dacă nu a câștigat, Sorin Bontea s-a întrebat întruna de ce a primit voturi, deși farfuria echipei sale nu a fost una reușită.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 41 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 31 mai 2021. Bontea și Scărlătescu s-au certat la degustare. Ce au descoperit artiștii din juriu în far... Chefi la cuțite, 31 mai 2021. Premieră în emisiune! Ce a apărut pentru prima dată pe tabela de scor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x