Antena Căutare

Chefi la cuțite, 31 mai 2021. Bontea și Scărlătescu s-au certat la degustare. Ce au descoperit artiștii din juriu în farfurii

După cel de-al doisprezecelea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, artiștii au analizat atent farfuriile concurenților. La degustare, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu s-au certat.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu degustand farfuriile din battle, de la „Chefi la cuțite” Galerie
Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu și-au făcut reproșuri și s-au certat în ediția 41 din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

De data aceasta, în cel de-al doisprezecelea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea a ales să facă macarons, Florin Dumitrescu a mizat pe un desert sofisticat, în timp ce Cătălin Scărlătescu a ales să facă un fel principal, pe bază de mușchi de vită, dar și un desert colorat.

La finalul timpului de gătit, cei trei titani ai gătitului s-au întâlnit în bucătărie pentru a degusta farfuriile pregătite de cele trei echipe și certurile nu au întârziat să apară.

Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu s-au certat la degustare, în ediția 41 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

La finalul celor șaizeci de minute alocate gătitului, banda a început să meargă și să aducă farfuriile pentru juriul format din artiști ai Orchestrei Radio. Aceștia au fost impresionați de aspectul preparatelor, dar gustul contează cel mai mult la acordarea votului.

Între timp, în bucătărie, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întâlnit în bucătărie pentru a analiza farfuriile pregătite de echipa verde, cea mov și cea albastră. Totuși, părerile au fost împărțite, motiv pentru care certurile și reproșurile nu au întârziat să apară.

Citește și: Chefi la cuțite, 31 mai 2021. Cine a fost eliminat. Cătălin Scărlătescu a pierdut încă un concurent

Liderul echipei mov a fost acuzat că nu ar fi respectat tema, fiindcă a avut în farfurie doar verde și galben, dar nu și albastru. Acest lucru a fost „taxat” nu doar de Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, ci și de jurații din această ediție.

Juriul a avut însă parte de o surpriză atunci când au vrut să deguste farfuria echipei albastre. Deși arată foarte bine, biscuitele de la bază a fost atât de tare încât a fost nevoie ca jurații să depună ceva efort pentru a tăia o bucată cu cuțitul. Totuși, gustul i-a impresionat din plin.

Citește și: Chefi la cuțite, 31 mai 2021. Premieră în emisiune! Ce a apărut pentru prima dată pe tabela de scor

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 41 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 31 mai 2021. Sorin Bontea s-a enervat la culme când a văzut farfuria echipei sale. Ce a urmat... Chefi la cuțite, 31 mai 2021. Rezultatul după battle a nedumerit echipele. Cine a câștigat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x