Antena Căutare

Chefi la cuțite, 31 mai 2021. Sorin Bontea s-a enervat la culme când a văzut farfuria echipei sale. Ce a urmat

La finalul celui de-al doisprezecelea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea s-a enervat la culme atunci când a văzut farfuria pregătită de echipa sa.

sorin bontea si rikito watanabe la chefi la cutite, sezonul 9 Galerie
Soirn Bontea a fost dezamăgit de ceea ce au gătit concurenții din echipa sa | Antena 1

În ediția 41 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, concurenții din cele trei echipe au fost nevoiți să pregătească farfurii cât mai bune, dar folosind în mod obligatoriu ingrediente în culorile verde, mov și albastru.

Sorin Bontea a ales să facă macarons, Florin Dumitrescu a mizat pe un desert sofisticat, în timp ce Cătălin Scărlătescu a ales să facă un fel principal. Totuși, emoțiile și dorința de-a evita duelului au fost atât de mari, încât unii concurenți au fost copleșiți de situație. Chiar dacă a folosit o amuletă puternică, acest lucru nu a venit prea mult în ajutorul concurenților săi.

Sorin Bontea s-a enervat la culme pe echipa sa, în ediția 41 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

În echipa lui Sorin Bontea au apărut tensiuni tot mai mari. Victorina Matveev a dat senzație că este stăpână pe situație și că poate face macarons, dar timpul de gătit a trecut rapid și desertul nu a ieșit deloc așa cum ar fi trebuit.

Citește și: Chefi la cuțite, 31 mai 2021. Cine a fost eliminat. Cătălin Scărlătescu a pierdut încă un concurent

Florin Revesz a încercat să salveze desertul, dar parcă totul a părut sortit eșecului.

Supărat că s-au tăiat cremele și că mai nimic nu a ieșit cum trebuie, liderul echipei verzi a realizat că nu are ce să pună pe farfurii, pentru degustare.

Sorin Bontea și Florin Revesz, în sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea și Florin Revesz, în sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Cele șaizeci de minute alocate gătitului s-au scurs rapid și, cu puțin timp înainte de final, acesta a realizat că farfuria sa nu arată deloc bine și că nu prea are șanse să scape de duel.

Citește și: Chefi la cuțite, 31 mai 2021. Premieră în emisiune! Ce a apărut pentru prima dată pe tabela de scor

Nervos la culme, acesta a țipat la concurenții din echipa sa și și-a exprimat dezamăgirea.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 41 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 31 mai 2021. Echipa albastră, greșeală ce ar putea să coste scump. Ce s-a întâmplat... Chefi la cuțite, 31 mai 2021. Bontea și Scărlătescu s-au certat la degustare. Ce au descoperit artiștii din juriu în far...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x