Antena Căutare

Chefi la cuțite, 31 mai 2021. Sorin Bontea a folosit o amuletă neașteptată! Ce au pățit Dumitrescu și Scărlătescu

Sorin Bontea i-a uimit pe toți atunci când a apăsat butonul roșu și a anunțat ce amuletă are de gând să folosească, împotriva lui Florin Dumitrescu și a lui Cătălin Scărlătescu.

Sorin Bontea în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 9 Galerie
Sorin Bontea a ales să folosească o amuletă în ediția 41 din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

Surpriză de proporții în ediția 41 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătărie și ținuta albastră a acesteia a părut să aducă un plus de încredere celor din echipa lui Florin Dumitrescu.

Totuși, bucuria a dispărut rapid atunci când Sorin Bontea a apăsat butonul roșu și a anunțat că are de gând să folosească o amuletă, în cadrul celui de-al doisprezecelea battle de la „Chefi la cuțite”, sezonul 9.

Sorin Bontea a folosit o amuletă împtoriva lui Florin Dumitrescu și a lui Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”

De data aceasta, preezntatoarea emisiunii „Chefi la cuțite” a anunțat că cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au drept temă de gătit să realizeze farfurii cât mai gustoase, folosind culorile echipelor pe care le conduc în sezonul 9 aș îndrăgitului show culinar, adică verde, mov și albastru.

Citește și: Chefi la cuțite, 31 mai 2021. Cine a fost eliminat. Cătălin Scărlătescu a pierdut încă un concurent

Vestea nu prea i-a bucurat pe concurenți și pe chefi, dar pericolul duelului și al unei eliminări i-a mobilizat pe toți să aleagă rapid o rețetă deosebită, pe care să o pregătească în cadrul celui de-al doisprezecelea battle din sezonul 9 „Chefi la cuțite”. De data aceasta, degustarea este făcută de artiștii din Orchestra Radio, așa că vorbim despre oameni cu gusturi rafinate.

sorin bontea apasand butonul de amuleta la chefi la cutite

Sorin Bontea a folosit o amuletă împotriva rivalilor săi

Chiar în timp ce Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se consultau în privința preparatului pe care doresc să îl facă, Sorin Bontea a apăsat butonul roșu și a anunțat ce amuletă puternică vrea să folosească. Din dorința de a-și proteja echipa formată din doar patru concurenți, juratul a încercat să complice proba pentru adversari, obligând pe ceilalți doi chefi să nu vorbească deloc, fiecare timp de 30 de minute din probă.

Citește și: Chefi la cuțite, 30 mai 2021. Victorina Matveev a fost trimisă la perete de către Sorin Bontea. Ce a urmat

Cel mai obișnuit cu o astfel de pedeapsă este liderul echipei albastre, fiindcă el a mai trecut printr-o asemenea situație.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 41 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 31 mai 2021. Concurenții rămași au parte de un battle cu temă grea. Ținuta Irinei Fodor a stârnit reacț... Chefi la cuțite, 31 mai 2021. Echipa albastră, greșeală ce ar putea să coste scump. Ce s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x