Antena Căutare

Chefi la cuțite, 4 aprilie 2021. Larisa Bercea, din videoclipurile lui Snoop Dogg și Pitbull, direct la Chefi la Cuțite

Larisa Bercea a pregătit în etapa preselecțiilor sezonul 9 Chefi la Cuțite un preparat specific românesc. Mămăliga fiartă bine cu unt și o porție mare de varză călită cu mezel și mărar a fost felul de mâncare pe care dansatoarea profesionistă a mizat în această etapă a concursului. 

Larisa Bercea, gătește la Chefi la Cuțite 2021 într-o rochie rosie din latex. Galerie
Larisa Bercea are 30 de ani și este dansatoare profesionistă la bară. | Antena 1

Florin Dumitrescu, Sorin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu a fost surprinși cu un preparat specific românesc, care le-a atras atenția datorită cantității mari de carne pe care o conținea.

Așa cum se întâmplă de obicei, cei trei chefi au început să își pună întrebări cu privire la persoana care a avut inspirația să prepare un asemenea fel de mâncare.

Florin Dumitrescu a mizat că persoana care le-a gătit este un bucătar la popotă, dornic să impresioneze. Sorin Bontea a ascultat cu atenție premisele colegului său, iar la final a decis că acesta are dreptate. Toate supozițiile lor au fost departe de adevăr.

Larisa Bercea, concurenta cu cizme roșii de la Chefi la Cuțite

Larisa Bercea are 30 de ani și este dansatoare profesionistă la bară. Tânăra a venit la Chefi la Cuțite pentru a scăpa de eticheta pusă de majoritatea celor care o cunosc: "fata de la bară, care dansează pe tocuri foarte mari, îmbrăcată foarte sumar".

Părinții concurentei au fost artiști de circ, mama sa fiind prezentatoare mulți ani la Circul de Stat din București. Atmosfera și anturajul în care a crescut, au ajutat-o pe Larisa Bercea să își descopere pasiunea pentru muzică și scenă. În prezent, tânăra practică pole dance, dansul la bară la nivel de spectacol și sport.

Larisa practică dansul de la vârsta la 16 ani, iar doi ani mai târziu s-a specializat în dansul la bară.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 martie 2021. Amuleta 13 i-a luat prin surprindere pe chefi! Ce avantaj periculos aduce

Larisa Bercea s-a redescoperit ca femeie în perioada carantinei și a decis să învețe să gătească. Sigură pe calitățile sale de "gospodină", tânăra a recunoscut că își dorește să facă parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Îmbrăcată într-o rochie mulată, din latex de culoare roșie, Larisa Bercea a glumit pe seama faptului că și-a ales ținuta "pentru a se mula" pe gusturile lui Chef Scărlătescu. Concurenta și-a asortat ținuta cu o pereche de cizme roșii, cu toc înalt și o eșarfă, pe care a purtat-o în stitlul pin up.

Aflată în spatele ușilor glisante, Laria Bercea s-a amuzat teribil atunci când a auzit presupozițiile chefilor despre persoana care le-a oferit o porție mare de varză călită cu cârnați, combinate cu mămăligă delicoasă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vezi în materialul video de mai sus cum au reacționat chefii când au descoperit cine le-a gătit.

Larisa Bercea, din videoclipurile lui Snoop Dogg și Pitbull, direct la Chefi la Cuțite

Concurenta le-a povestit chefilor că a colaborat cu o mulțime de artiști din România, cât și din afară. Printre numele mari pe care Larisa Bercea le-a adus în discuție s-au numărat Snoop Dogg și PitBull.

Chef Cătălin Scărlătescu a avut chiar și o provocare pentru concurenta care a impresionat cu fizicul său atrăgător.

Acesta i-a propus să filmeze împreună un videoclip în care să pregătească împreună sarmale. Larisa a intrat în jocul chefului și a acceptat provocarea: "Perfect! Să îmi iau costumația!", a spus ea.

Larisa Bercea a primit două cuțite pentru preparatul oferit chefilor în sezonul 9 al show-ului Chefi la Cuțite.

Află mai multe despre sezonul 9 al emisiunii "Chefi la cuțite" de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii "Chefi la cuțite", Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură.

Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod "Speak@cuțite"!

Chefi la cuțite, 4 aprilie 2021. Chef Cătălin Petrescu, o prezență specială la Chefi la Cuțite. Ce preparatele inedite a... Cine e Alexandru Bădițoaia, tânărul care a primit cuțitul de aur cu un preparat inedit la Chefi la cuțite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x