Chefi la cuțite, 4 mai 2021. Prin ce probă extra trebuie să treacă echipele, înainte de primul battle! Anunț neașteptat

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, dar și concurenții celor trei echipe conduse de ei în sezonul 9 „Chefi la cuțite”, au aflat prin ce probă extra trebuie să treacă, înainte de primul battle.

Irina Fodor a anunțat concurenții din sezonul 9 „Chefi la cuțite” ce probă extra le-a pregătit

Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea luptă împreună cu cei opt concurenți care s-au alăturat echipei verzi a furculițelor: Alexandro Matias, Cristina Elena Matei, Paul Sorin Vasile (cuțit de aur), Francisco Garcia, Cristina Mălai, Victorina Matveev, Rikito Watanabe (Riki) și Dorin Voiasciuc.

Ce probă extra au primit concurenții de la „Chefi la cuțite” înainte de primul battle din sezonul 9

Cătălin Scărlătescu i-a ales în echipa sa mov de linguri pe Narcisa Birjaru, Alexandru Bădițoaia (cuțit de aur), Vincenzo Aiello (Enzo), Valentina Ioniță, Andra Mihail, Luca Pintea, Nicoleta Pop și pe Florin Revesz.

Florin Dumitrescu, în schimb, i-a adus în echipa albastră a cuțitelor pe Cătălin Amarande, Ciprian Antone, Ștefan Borleanu (cuțit de aur), David Ioniță (Keed), Radu Micu, Mirela Negoiță, Gabriela Porumbel și pe Theo Costache.

Citește și: Chefi la cuțite, 4 mai 2021. Cătălin Rizea și Adda au degustat preparatele pentru a da verdictul! Au ieșit scântei între chefi

Un moment cu adevărat emoționant din ediția 30 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost atunci când Gina Pistol a fost cuprinsă de lacrimi și s-a retras din platou, predând astfel ștafeta Irinei Fodor! Aceasta a anunțat apoi surprize uriașe pentru cei din bucătărie!

sorin bontea in bucataria chefi la cutite

Sorin Bontea, liderul echipei verzi din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

„A fost un moment greu, mai ales pentru mine. Începe un sezon cu foarte multe surprize și trebuie să vă anunț și niște schimbări. Este un sezon lung, în primul rând, aveți câte opt concurenți în echipă, în fața voastră este Irina Fodor, iar confruntările încep altfel decât de obicei. Avem pentru început o mică probă. De aici încolo, așa va începe fiecare confruntare. Va trebui ca fiecare dintre voi să aleagă un concurent care să participe la această probă. Trebuie să vă spun că e o probă de îndemânare, mai degrabă”, a fost anunțul făcut de noua prezentatoare a sezonului 9 „Chefi la cuțite”.

Acesta a fost momentul în care Florin Dumitrescu l-a ales pe Ștefan Borleanu, cuțitul său de aur. Cătălin Scărlătescu a nominalizat-o pe Andra Mihail, în timp ce Sorin Bontea a ales-o pe Cristina Mălai!

Citește și: Chefi la cuțite, 4 mai 2021. Cine a fost eliminat. Florin Dumitrescu a pierdut un concurent

Banda a început să meargă și am aflat că proba din primul battle pe echipe are drept temă sosurile. Însă, cel care câștigă proba extra va putea decide cine și cu ce sosuri va găti mai tărziu! Cu o asemenea miză, chefii s-au entuziasmat imediat.

Sub cloșurile aduse în platou s-au aflat trei bilete: sos roze, sos roșu și sos alb. Apoi, concurenții aleși au aflat că misiunea lor, de data aceasta, este aceea de-a tăia perfect rondele de la trei ananași.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 30 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Ultimele știri