Antena Căutare

Chefi la cuțite, 4 octombrie 2023. Ce echipă a câștigat cel de-al șaselea battle. Ce verdict neașteptat a adus banda

Banda a adus verdictul pentru cel de-al șaselea battle, din ediția 21 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12. Descoperă cine a avut cea mai bună farfurie în ediția din 4 octombrie 2023.

Colaj cu Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu în bucătăria Chefi la cuțite și o farfurie turcoaz pe bandă Galerie
Banda a adus verdictul pentru cel de-al șaselea battle, din ediția 21 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 | Antena 1

În ediția 21 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, cele trei preparate pregătite de echipa turcoaz, echipa portocalie și echipa albastră au fost degustate de invitații speciali și banda a adus apoi verdictul. Surpriza a fost mare și Florin Dumiterscu a fost filmat la podea.

Ce echipă a câștigat cel de-al șaselea battle, din ediția 21 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, difuzată pe 4 octombrie 2023 la Antena 1

Cele trei echipe din acest sezon al emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 s-au întrecut la o probă de făcut clătite, apoi și-au ales ingredientele cu care vor găti și pe care ceilalți nu au voie să le folosească. Ca să își ajute concurenții, Cătălin Scărlătescu a ales să folosească o amuletă puternică. N-a durat mult și Sorin Bontea a folosit și el un avantaj, urmat apoi de Florin Dumitrescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 4 octombrie 2023. Echipele s-au întrecut la o probă de viteză. Ce a făcut Alex Mihoc și de ce s-au enervat chefii

În haosul format, cu greu au mai reușit concurenții să se concentreze pentru a pregăti farfurii reușite. Totuși, teama de duel și dorința de-a câștiga i-a făcut pe mulți să își depășească limitele, în ciuda războiului de amulete ce s-a purtat în bucătărie.

„A fost război azi în bucătărie, un război palpitant și sper că farfuriile pe care le veți primi vă vor încânta”, a zis Irina Fodor invitaților speciali, care au avut ocazia să deguste atent fiecare preparat.

Aceștia au analizat atent fiecare detaliu din platou și au apreciat nu doar aspectul, ci și texturile, culorile și armonia aromelor. Fiecare a votat și apoi a început să meargă banda, care a adus verdictul pentru cel de-al șaselea battle de la Chefi la cuțite sezonul 12, ediția 21 din data de 4 octombrie 2023.

Citește și: Chefi la cuțite, 3 octombrie 2023. Ce a făcut Cristina Sabău (Mariposa) când a rămas singură în cămară. Sorin Bontea a țipat la ea

Emoțiile au fost mari atunci când banda a început să aducă, rând pe rând, voturile. Prima farfurie intrată în bucătărie a avut culoare portocalie, apoi a urmat una albastră. Zâmbetele au dispărut rapid atunci când a venit o farfurie magenta și scorul a devenit astfel egal. Scorul a fost destul de strâns, apoi surpriza a fost mare atunci când ultimele farfurii au fost toate magenta, spre marea bucurie a lui Florin Dumitrescu.

„Mă uit la ei cu o ciudă cu care nu m-am uitat niciodată, cred!”, a zis Valentin Timofte, cuțitul de aur din echipa portocalie.

„Nu cred așa ceva, ești nebun la cap! Doamne!”, a zis Florin Dumitrescu, punându-se în genunchi de fericire.

„Mi se pare că cineva face mișto de mine!”, a spus supărat Cătălin Scărlătescu, după ce a obținut iar doar o singură farfurie.

Învingătorii s-au dus la bere, iar Irina Fodor și-a făcut apariția, ca să anunțe ce sarcină a pregătit pentru acest duel.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 4 octombrie 2023. Cătălin Scărlătescu s-a enervat pe Cosmin Berki în timpul celui de-al șaselea battle.... Chefi la cuțite, 4 octombrie 2023. Ce concurent a luat cel mai mare punctaj la duel. Cine i-a surprins pe chefi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x