Antena Căutare

Chefi la cuțite, 4 septembrie 2022. Isabela Spătaru a revenit în sezonul 10 al show-ului culinar cu un preparat senzațional

Isabela Spătaru, fosta concurentă a sezonului 1 Chefi la cuțite, a revenit în noul sezon al show-ului culinar cu un preparat senzațional. Chefii au rămas surprinși de apariția acesteia, dar și de rețeta curajoasă pe care a ales-o.

colaj foto cu Isabela Spătaru si juratii la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Concurenta a pregătit o rețetă veche de sute de ani, la Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

Isabela Spătaru are 49 de ani, vine din București și este Manager Financiar. Concurenta a mai participat în sezonul 1 Chefi la cuțite, unde a venit cu scopul de a-și învinge frica de camerele de filmat.

Deși a obținut doar două cuțite pe atunci, Isabela Spătaru s-a decis să revină în sezonul 10 al show-ului culinar pentru a le demonstra tuturor că locul său este în competiția Chefi la cuțite. Mai mult decât atât, aceasta a venit încrezătoare în preparatul său și pregătită să-i dea gata pe jurați.

Citește și: Chefi la cuțite vs Super Neatza de weekend. Ce joc amuzant au încins echipele pe platourile de filmare / VIDEO

„Acum vin cu o rețetă foarte veche, din vremea Tudorilor din Anglia. Este răspândită în toată lumea. Cel mai mult și cel mai mult am încercat să gătesc rețele vechi. După părerea mea aceste rețete trebuie readuse în actualitate. (...) Acasă gătesc doar eu, mă relaxez în bucătărie, e terapia mea!”, a spus ea despre preparatul său din sezonul 10 Chefi la cuțite.

Ce rețetă a gătit Isabela Spătaru în prima ediție a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 4 septembrie 2022

Isabela Spătaru a revenit în prima ediție a sezonului 10 din Chefi la cuțite, de pe 4 septembrie 2022, cu o rețetă senzațională. Aceasta s-a decis să gătească Somon în foitaj și spanac (Fish Wellington).

Emoțiile au început să crească atunci când banda a început să meargă, iar farfuriile au ajuns la cei trei jurați ai show-ului culinar. Nici bine nu a gustat din preparat că chef Sorin Bontea a făcut o observație foarte bună, mărturisind că rețeta este una veche pe care foarte puțini oameni o mai gătesc în prezent.

„Pare bucătar”, a spus acesta.

De altfel, apariția Isabelei Spătaru în platoul Chefi la cuțite i-a luat prin surprindere pe jurații. Pentru a le aduce aminte chefilor de ea, concurenta a început să le povestească anumite situații pe care le-a întâmpinat alături de cei trei în sezonul 1 al show-ului culinar.

„După 10 sezoane tot nu te-ai liniștit?!”, a fost remarca făcută de chef Cătălin Scărlătescu în glumă.

Citește și: Exclusiv. Cătălin Scărlătescu, detalii neștiute despre cum i-a cunoscut pe Dumitrescu și Bontea. Cum arăta acum 10 ani

„Are răspuns la orice”, a mai spus chef Florin Dumitrescu, după ce a văzut că Isabela Spătaru are răspuns la toate întrebările sale.

Concurenta a primit două cuțite de la chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu, fapt care o duce în etapa următoare a show-ului culinar.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește edițiile sezonului 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 4 septembrie 2022. Irina Fodor a pus în joc o primă amuletă spectaculoasă: „Așa da!”. Despre ce este vo... Chefi la cuțite, 4 septembrie 2022. Maria Florina Stan este cea mai înfocată fană a lui Cătălin Scărlătescu. De ce îl ad...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x