Antena Căutare

Chefi la cuțite, 4 septembrie 2022. Maria Florina Stan este cea mai înfocată fană a lui Cătălin Scărlătescu. De ce îl admiră

Maria Florina Stan a venit în sezonul 10 din Chefi la cuțite pentru a-l cunoaște personal pe chef Cătălin Scărlătescu, fiind o fană înfocată a acestuia. Concurenta a dezvăluit că îl admiră foarte mult pe juratul show-ului culinar și că își dorește o poză cu acesta.

colaj foto cu maria florina stan si juratii la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Maria Florina Stan a dezvăluit că este o fană înfocată a lui Cătălin Scărlătescu | Antena 1

În prima ediție a sezonului 10 din Chefi la cuțite, de pe 4 septembrie 2022, chef Cătălin Scărlătescu s-a bucurat de o experiență complet neașteptată. Se pare că cea mai înfocată fană a sa și-a făcut apariția în platoul show-ului culinar pentru a-l cunoaște în persoană pe idolul său.

Maria Florina Stan are 36 de ani, vine din Slobozia, iar ca meserie este Customer service auto. Concurenta a venit cu un scop bine definit în cel mai nou sezon al emisiunii: de a face cunoștință cu unul dintre jurații Chefi la cuțite.

„Am venit la Chefi la cuțite să-l cunosc personal pe chef Scărlătescu. Îl ador pe chef Scărlătescu, mă uit la emisiune încă de la primul sezon, iar întotdeauna am fost alături de chef Scărlătescu. (...) Mă simt cel mai aproape de stilul său de gătit. (...) Îmi este dator cu o poză și sper ca astăzi să facem poza pe care o aștept de atâta timp.”, i-a mărturisit concurenta Irinei Fodor.

Citește și: Exclusiv. Cătălin Scărlătescu, detalii neștiute despre cum i-a cunoscut pe Dumitrescu și Bontea. Cum arăta acum 10 ani

De altfel, Maria Florina Stan a susținut că îl admiră atât de mult pe chef Cătălin Scărlătescu pentru că se regăsește foarte mul în stilul său de gătit.

Maria Florina Stan a făcut o inimioară pe farfuria lui chef Cătălin Scărlătescu în prima ediție a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 2 septembrie 2022. Ce a urmat în platou

Pentru a-i impresiona pe cei trei chefi, în mod special pe chef Cătălin Scărlătescu, Maria Florina Stan a decis să facă un desert. Concurenta s-a concentrat asupra unei rețete de negresă cu glazură în două culori.

Înainte ca preparatele sale să fie puse pe bandă, aceasta a avut grijă ca chef Cătălin Scărlătescu să își dea seama care este farfuria lui, făcând o inimioară pe ea.

Reacțiile juraților Chefi la cuțite au fost de-a dreptul savuroase în momentul în care au văzut capodoperele concurentei din farfurii. Chef Florin Dumitrescu a ținut să-i amintească acesteia că chef Cătălin Scărlătescu „este luat”.

După ce chefii au dat verdictul în privința preparatului său, Maria Florina Stan a intrat extrem de emoționată în platoul emisiunii. Aceasta i-a povestit juratului despre cât de mult îl admiră, dar și despre o situație foarte amuzantă cu care s-a confruntat.

„Am cules melcii din parc și i-am ținut pe balcon, dar fugeau, se urcau pe perete”, le-a mărturisit juraților.

Citește și: Exclusiv. Gina Pistol, despre cum a transformat-o Chefi la cuțite, ce relație are cu chefii sau cu soția lui Florin Dumitrescu

Așa cum și-a dorit de la bun început, Maria Florina Stan a reușit să facă o fotografie cu chef Cătălin Scărlătescu. Juratul s-a ridicat de la masa juriului și a pășit lângă concurentă pentru a face o poză, însă a fost luat prin surprindere de emoțiile acesteia.

De asemenea, concurenta a plecat acasă cu trei cuțite, semn că desertul său a fost apreciat de jurați.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește edițiile sezonului 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 4 septembrie 2022. Isabela Spătaru a revenit în sezonul 10 al show-ului culinar cu un preparat senzațio... Chefi la cuțite, 4 septembrie 2022. Cine a câștigat prima amuletă a sezonului 10. Ce preparate au gătit cei trei chefi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x