Antena Căutare

Chefi la cuțite, 4 septembrie 2023. Sorin Răzvan Butnariu e preotul care i-a surprins pe chefi cu dezvăluirile sale. Ce banc a zis

Sorin Răzvan Butnariu este preotul care i-a surprins pe jurați cu dezvăluirile sale, în ediția 3 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12.

Colaj cu Sorin Răzvan Butnariu și jurații la Chefi la cuțite Galerie
Sorin Răzvan Butnariu este preotul care i-a surprins pe jurați cu dezvăluirile sale, în ediția 3 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 | Antena 1

În ediția 3 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 am putut să îl cunoaștem pe Sorin Răzvan Butnariu, un preot în vârstă de 46 de ani din Constanța. Bărbatul i-a uimit pe jurații îndrăgitului show culinar cu dezvăluirile sale.

Sorin Răzvan Butnariu este preotul care a făcut dezvăluiri emoționante în ediția 3 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, de la Antena 1

Concurentul a dezvăluit cu lacrimi în ochi că mama lui, cu puțin timp înainte de-a trece în neființă, i-a spus că e mândră de realizările fiului său.

„Știu că a murit împăcată că am ajuns unde ne-am propus”, a zis preotul trist despre mama lui.

Cu ceva emoții în suflet, concurentul a intrat în bucătărie și a pregătit o rețetă de menemen, cu care a sperat să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 4 septembrie 2023. Anca Țurcașiu a anunțat cine a câștigat bomba cu amulete. Ce a urmat

După ce au degustat farfuria concurentului, ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția Sorin Răzvan Butnariu. Chefii au dorit să afle de ce preotul a ales să facă un preparat turces.

„Am stat în Turcia, am lucrat în urmă cu 20 de ani în urmă. La un moment dat au dat necazurile peste familie, aveam datorii și a trebuit să muncim cu toții. A plecat mama mai întâi, prima dată am lucrat la spălat vase în Istanbul. Aveam 20 de ani. Am spălat vase o lună de zile, îmi îmbolnăvisem mâinile din cauza detergenților. Al doilea serviciu a fost la debarasat mese, apoi am stat la o benzinărie. Apoi m-am întors acasă, m-am angajat cântăreț bisericesc la o parohie în Moldova. Partea cu biserica mi s-a tras din familie, sunt dintr-o familie practicantă. După absolvirea facultății, chiar în ziua licenței, am fost hirotonit diacon și apoi preot. Am făcut și mobilă, am spălat și vase, am făcut de toate”, a fost confesiunea neașteptată a concurentului.

Citește și: Chefi la cuțite, 4 septembrie 2023. Gabriela Mariana Țugui i-a emoționat pe chefi cu povestea ei de viață. Ce a povestit

„Dacă îmi dați două cuțite vă zic bancuri în culise”, a zis Sorin Răzvan Butnariu, în spirit de glumă.

Cloșurile s-au ridicat și nu mică a fost bucuria concurentului atunci când a văzut că a primit două cuțite și șansa de-a merge mai departe în bootcampul emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12.

Și fiindcă schimbul e schimb, acesta a spus un banc, spre deliciul chefilor.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 4 septembrie 2023. Anca Țurcașiu a anunțat cine a câștigat bomba cu amulete. Ce a urmat... Chefi la cuțite, 4 septembrie 2023. George Prală și Ovidiu Cîrstea i-au surprins pe jurați cu dezvăluirile despre body s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x