Antena Căutare

Chefi la cuțite, 4 septembrie 2023. Gabriela Mariana Țugui i-a emoționat pe chefi cu povestea ei de viață. Ce a povestit

În ediția 3 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost impresionați de povestea de viață a concurentei Gabriela Mariana Țugui.

Colaj cu Gabriela Mariana Țugui și jurații de la Chefi la cuțite pe platoul de filmare în sezonul 12 Galerie
În ediția 3 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost impresionați de povestea de viață a concurentei Gabriela Mariana Țugui | Antena 1

Noul sezonul al emisiunii Chefi la cuțite a debutat în forță nu doar cu rețete surprinzătoare și concurenți veniți din toate colțurile lumii, ci și cu povești de viață emoționante. Este și cazul tinerei Gabriela Mariana Țugui, care a povestit detalii dureroase din trecutul său.

Gabriela Mariana Țugui i-a surprins pe jurați cu povestea sa emoționantă de viață, în ediția 3 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, difuzată pe 4 septembrie 2023

Tânăra are 23 de ani, este din Bacău și a avut numeroase emoții atunci când a intrat în bucătăria Chefi la cuțite sezonul 12. Ca să îi impresioneze pe jurați, concurenta a decis să pregătească somon pe pat de sparanghel, cu sos de avocado. După ce a pregătit mâncarea, Gabriela Mariana Țugui a așteptat cu sufletul la gură degustarea făcută de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 3 septembrie 2023. Nadia Pușcuță are o meserie la care puțini se așteptau. Prin ce situații a trecut concurenta

Apoi, ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția concurenta, care a dezvăluit că are deja doi copii. Curioși, chefii au dorit să afle detalii despre rolul ei de mămică.

„Viața mea m-a făcut cumva așa, am căutat întotdeaua dragostea. Eu am fost adoptată de diferite familii, părinții mei m-au lăsat la 6 ani, mai am un frate...Au fost circumstanțe, așa a fost să fie. Mama a plecat la muncă în Italia atunci când aveam 6 ani, fratele meu avea 3. Și-a găsit acolo pe cineva și ne-a părăsit. A fost alegerea ei, n-o judec, mama e mama. Nu avea o viață bună cu tata, care era alcoolic. Mama a fost abuzată, tata era violent atât cu ea, cât și cu noi. Apoi tata ne-a părăsit și am rămas cu bunicul din partea mamei. Am rămas a nimănui, bunicul nu prea se ocupa de noi, consuma mult alcool și ne bătea, erau momente când stăteam nemâncați. Stăteam pe stradă, nu aveam ce mânca, stăteam nopțile pe stradă sau cerșeam”, a fost confesiunea dureroasă a tinerei.

Citește și: Chefi la cuțite, 3 septembrie 2023. Călin Vasile Radu și Angela Radu sunt pensionarii cu o viață de film. Ce le-au gătit chefilor

„Doamne, Dumnezeule, cum să lași un copil de 6 ani pe stradă?! Mă uit la fetele mele...Stau și mă întreb cu ce au greșit copiii ăștia? Să ai parte de o viață atât de grea, de dură, de rea. E incredibil. Cum să îi faci ceva de genul ăsta unui copil de 6 ani?! Eu am rămas șocat. Tot ce scotea pe gură fata asta mă întrista mai tare, ți se întoarce sufletul pe dos. Îngrozitor!”, a fost reacția lui Florin Dumitrescu,

„Din 2007 până 2013 am stat cu fratele meu la o familie, doamna asistent maternal, pentru care am cuvinte de laudă, până când s-a îmbolnăvit. Apoi am mers la bunica, unde a urmat un calvar. Singura parte pe care aș vrea să o șterg din mintea mea. Nu m-a dat la liceu, mă ținea acasă să fac treabă, am fugit de la ea. Acum sunt împreună cu soțul meu de 5 ani. E un bărbat pe care multe femei și-l doresc. Îmi vine să plâng pentru că sunt căsătorită cu el, mă iubește, e un om cu greu mai găsești. Nu cred că îl merit, îi zic că e prea bun pentru mine. Avem doi băieței, îi ador”, a mai completat fata, emoționată.

Mișcați de povestea de viață a concurentei, chefii au ridicat apoi cloșurile și i-au dat verdictul: cu două cuțite, concurenta a primit șansa de-a merge mai departe, în bootcampul Chefi la cuțite sezonul 12.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Sorin Bontea, a doua victorie la amuletă, în ediția de aseară Chefi la cuțite. Azi, Chefii se întrec pentru o bombă cu a... Chefi la cuțite, 4 septembrie 2023. Irina Fodor a dezvăluit că a pregătit o bombă plină cu amulete. Cine este invitatul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x