Antena Căutare

Chefi la cuțite, 5 aprilie 2023. Călin și Orianda Donca i-au lăsat mască pe chefi. Ce dezvăluiri au făcut, fără reținere

Călin și soția lui, Orianda Donca, i-au lăsat mască pe chefi în ediția 6 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 5 aprilie 2023. Iată ce dezvăluiri neașteptate au făcut cei doi.

colaj foto cu calin donca si sotia lui, orianda, poza cu florin dumitrescu la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Călin Donca i-a surprins pe jurații emisiunii Chefi la cuțite cu dezvăluirile sale | Antena 1

Călin Donca are 38 de ani, vine din Brașov și este CEO. Acesta a venit în ediția 6 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 5 aprilie 2023 alături de soția lui. Orianda Donca are 34 de ani și este, de profesie, Manager.

„Parcă sunteți Barbie și Ken”, le-a spus Gina Pistol.

Concurenții au venit împreună în show-ul culinar pentru se identifica în anumite tipuri de mâncare. Așadar, aceștia s-au decis să-i impresioneze pe jurați cu rețete de-a dreptul spectaculoase.

Citește și: Chefi la cuțite, 4 aprilie 2023. Mădălina Cristescu a făcut senzație cu replicile sale. Ce i-a zis lui chef Cătălin Scărlătescu

„Ne plac competițiile, vrem să mergem cât mai departe. Chiar dacă nu suntem bucătari în viața de zi cu zi, cred că aceasta emisiune se referă la iubirea pentru arta culinară.”, a dezvăluit concurentul.

Călin și Orianda Donca au reușit să-i impresioneze pe jurați cu apariția lor din ediția 6 a sezonului 11 Chefi la cuțite, de pe 5 aprilie 2023

Chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu au rămas mască la apariția Oriandei și lui Călin Donca în platoul emisiunii. Concurenții i-au impresionat pe jurați cu aspectul lor fizic impecabil.

„Ce mai contează că a pus șofran aici de 1.000 de euro când la mână are ceas de 200.000 de euro?!”, a fost replica pe care a oferit-o chef Florin Dumitrescu.

Concurenții nu au scăpat de întrebările chefilor, care au avut o mulțime de curiozități: „Ce căutați voi aici?!”

Citește și: Chefi la cuțite, 4 aprilie 2023. Gina Pistol, propunere neașteptată pentru Daniela Jitariuc și Iulia Camelia Istrate. Ce le-a spus

„Suntem părinții a 5 copii. Soția se ocupă în întregime de micuții noștri pentru că am decis să-i creștem noi. I-am scos de la școală. Am considerat că este mai bine să-i educăm noi după gândirea noastră. Ei primesc anumite task-uri, iar dacă și le îndeplinesc primesc 100 de lei sau 50 de lei.”, a mărturisit Călin Donca.

„Să crești 5 copii nu este ușor. M-am dedicat lor din plăcere”, a mai adăugat soția concurentului.

Orianda și soțul său au vorbit despre povestea lor de dragoste, dar și despre situația lor financiară.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 5 aprilie 2023. Adelina Toncean a adus emoția pură în platou. Gina Pistol nu și-a putut stăpâni lacrimi... Chefi la cuțite, 5 aprilie 2023. Iulia Dinu e actrița care a făcut show cu chefii. Ce replică i-a dat lui chef Florin Du...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x