Antena Căutare

Chefi la cuțite, 4 aprilie 2023. Gina Pistol, propunere neașteptată pentru Daniela Jitariuc și Iulia Camelia Istrate. Ce le-a spus

Daniela Jitariuc și Iulia Camelia Istrate au primit o propunere complet neașteptată de la Gina Pistol în ediția 5 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 4 aprilie 2023.

colaj foto cu gina pistol,  Daniela Jitariuc și Iulia Camelia Istrate, poza cu sorin bontea si florin dumitrescu, la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Daniela Jitariuc și Iulia Camelia Istrate i-au surprins pe chefi, în ediția a 5-a din sezonul 11 | Antena 1

Iulia Camelia Istrate are 29 de ani, vine din Timișoara și este bucătar într-o burgerie. Tânăra a venit la preselecțiile sezonului 11 Chefi la cuțite alături de prietena și colega ei, Daniela Jitariuc.

Cele două i-au atras atenția Ginei Pistol, care nu s-a putut abține și a venit cu o propunere complet neașteptată pentru ele.

„De ce nu te-ai înscris și tu?”, a întrebat-o prezentatoarea TV pe Daniela Jitariuc.

Iulia Camelia Istrate i-a dezvăluit că a înscris-o și pe prietena ei, însă aceasta a renunțat în ultima clipă.

Citește și: Chefi la cuțite, 3 aprilie 2023. Cine a câștigat amuleta. Ce preparat a ales Ilona Brezoianu, după ce a făcut show la degustare

„Poate putem aranja să fiți amândouă. Ai vrea?”, a fost propunerea făcută de Gina Pistol.

Daniela Jitariuc nu a stat prea mult pe gânduri și a acceptat să intre în competiția sezonului 11 Chefi la cuțite: „Am fost foarte încântată și fericită. Wow! Simțeam că îmi fuge pământul de sub picioare”.

Ce s-a întâmplat când chefii au dat cu ochii de Daniela Jitariuc și Iulia Camelia Istrate în ediția 5 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 4 aprilie 2023

După ce s-au prezentat în fața chefilor, chef Florin Dumitrescu a ținut neapărat să le întrebe cum ar trebui să le strige. Răspunsul Danielei Jitariuc i-a lăsat pe cei trei jurați cu gura căscată și a generat hohote de râs.

„Bubulica”, a spus ea.

Replicile savuroase nu au întârziat să apară din peisaj: „Cine e bubulicul meu?! Voi sunteți bubilicii mei, dar cine e bubuloiul?!”.

Citește și: Chefi la cuțite, 3 aprilie 2023. Stelian Nistor, ingredientul neobișnuit pe care l-a pus în farfurie. Cum au reacționat jurații

Daniela Jitariuc i-a dezvăluit lui chef Cătălin Scărlătescu că a venit în sezonul 11 Chefi la cuțite pentru el. Aceasta a declarat că își dorește foarte mult să meargă în echipa lui, dacă va obține măcar două cuțite.

Jurizarea a fost una plină de suspans pentru cele două concurente. Deși jurații s-au arătat nemulțumiți de unele ingrediente din frafuriile lor, Daniela Jitariuc și Iulia Camelia Istrate au trecut în etapa bootcamp-ului.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 4 aprilie 2023. Chefii au gătit alături de Ionuț Belei. Ce miză uriașă a anunțat Gina Pistol la jocul d... Chefi la cuțite, 4 aprilie 2023. Care a fost verdictul lui Răzvan Fodor. Cine a câștigat jocul de amuletă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x