Antena Căutare

Chefi la cuțite, 3 aprilie 2023. Cine a câștigat amuleta. Ce preparat a ales Ilona Brezoianu, după ce a făcut show la degustare

Ilona Brezoianu a făcut show total la degustare în ediția 4 a sezonului 11 Chefi la cuțite, de pe 3 aprilie 2023. Actrița a mâncat din toate preparatele chefilor și a ales câștigătorul amuletei. Iată ce farfurie a impresionat-o cel mai tare.

colaj foto cu ilona brezoianu, poza cu florin ivan si florin dumitrescu si ilona alaturi de gina pistol la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
După ce a degustat farfuriile, Ilona Brezoianu a dezvăluit cine a câștigat amuleta în ediția a 4-a a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 11 | Antena 1

Ediția 4 din sezonul 11 Chefi la cuțite a adus-o pe micile ecrane ale telespectatorilor pe Ilona Brezoianu. Actrița a fost prezentă în platoul show-ului culinar pentru a degusta preparatele chefilor de la jocul de amuletă, dar și pentru a desemna câștigătorul avantajului uriaș.

Replicile savuroase și momentele amuzante au fost nelipsite. Ilona Brezoianu a făcut show complet în timp ce gusta din ce au pregătit chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Ivan.

„Sunt făcute chiar de ei? Am onoarea să mănânc chestii făcute de ei și să îmi dau cu părerea? Chiar am ajuns cineva în țara asta!”, a mărturisit actrița.

„Trebuie să mănânc și arătările astea de aici? Șuncă pe băț și o perpelești puțin la brichetă?”, a fost replica Ilonei Brezoianu când a ajuns la farfuria lui chef Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Ce diferență de vârstă este între chefii Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Cine este cel mai mare și cu cât

Chefii s-au amuzat pe măsură de jurizarea savuroasă a actriței. Chef Sorin Bontea și-a stăpânit cu greu hohotele de râs.

Ilona Brezoianu a anunțat cine a câștigat amuleta din ediția 4 a sezonului 11 Chefi la cuțite, de pe 3 aprilie 2023

Așteptarea a luat sfârșit pentru cei patru chefi. Ilona Brezoianu i-a luat prin surprindere cu o veste neașteptată. Așadar, farfuria lui chef Cătălin Scărlătescu a fost desemnată câștigătoare în ediția 4 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 3 aprilie 2023.

„Nu cred așa ceva! Mi se pare fascinant. La Bontea în farfurie aveai chestii mult mai elegante, iar la Florin Ivan în farfurie aveai combinații de gust. Nu pot să mă supăr pe Ilona că nu mi-a dat mie amuleta, mă supăr pe Scărlătescu că ridică la rang de delicatesă o bucată de bacon trasă printr-un băț”, a spus chef Florin Dumitrescu.

Citește și: Cine este Nina Hariton, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea de la Chefi la cuțite, sezonul 11. Ce premieră a reușit concurenta

Chef Sorin Bontea s-a decis să o „testeze” pe actriță, motiv pentru care a întrebat-o dacă își mai amintește ce a gustat din prima farfurie.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 3 aprilie 2023. Stelian Nistor, ingredientul neobișnuit pe care l-a pus în farfurie. Cum au reacționat ... Chefi la cuțite, 3 aprilie 2023. Ce farsă i-au făcut chefii Ginei Pistol. Marius Elisei i-a surprins pe chefi cu dezvălu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x