Antena Căutare

Chefi la cuțite, 5 aprilie 2023. Iulia Dinu e actrița care a făcut show cu chefii. Ce replică i-a dat lui chef Florin Dumitrescu

Iulia Dinu e actrița care a făcut show cu chefii în ediția 6 a sezonului 11 Chefi la cuțite, de pe 5 aprilie 2023. Concurenta i-a dat o replică de milioane lui chef Florin Dumitrescu. Iată ce i-a pus concurenta pe jurați să facă.

colaj foto cu iulia dinu si florin dumitrescu la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Iulia Dinu e actrița care a făcut show la Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

Iulia Dinu are 27 de ani, vine din București și este, de profesie, actriță. Concurenta a pășit în bucătăria show-ului culinar cu multă voie bună și o rețetă de somon în zacuscă cu piure și caviar de sfeclă.

Tânăra a așteptat cu nerăbdare verdictul juraților. Încă de când a intrat în platoul emisiunii, chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu au fost acaparați de felul său carismatic.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 martie 2023. Jean Gavril și Dinu, fratele lui, au făcut show în bucătărie. Ce au pregătit pentru Scărlătescu

Iulia Dinu a dezvăluit câteva detalii despre meseria pe care o practică cu mare pasiune, care au reușit să-i surprindă pe chefi.

„Adică tu poți să plângi la comandă? Doamne, mie îmi e frică de voi”, a întrebat chef Florin Dumitrescu.

Iulia Dinu a făcut show total alături de chefi în ediția 6 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 5 aprilie 2023

Chef Cătălin Scărlătescu i-a cerut concurentei să-i demonstreze că poate plânge la comandă. Iulia Dinu nu a stat prea mult pe gânduri și i-a arătat juratului care este talentul său neobișnuit.

„Și noi putem!”, a adăugat chef Florin Dumitrescu.

Concurenta și jurații Chefi la cuțite au făcut un adevărat show pe platoul de filmare.

„Ăsta a mimat plânsul de cerșetor!”, a spus chef Cătălin Scărlătescu despre colegul său de emisiune.

Citește și: Chefi la cuțite, 3 aprilie 2023. Ce farsă i-au făcut chefii Ginei Pistol. Marius Elisei i-a surprins pe chefi cu dezvăluirile sale

„Chef, parcă aveți alte probleme. Era mai bine înainte!”, a mai adăugat Iulia Dinu.

Concurenta a intrat în jocul juraților, cerându-le acestora să spună o poveste fără sfârșit. Momentul cu cei trei a fost unul de-a dreptul savuros, de care telespectatorii s-au bucurat din plin.

„Gino, vino!”, a strigat chef Florin Dumitrescu la prezentatoarea TV.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 5 aprilie 2023. Călin și Orianda Donca i-au lăsat mască pe chefi. Ce dezvăluiri au făcut, fără reținere... Chefi la cuțite, lider de audiență cu peste 2 milioane de telespectatori Elwira Petre a jurizat o luptă aprigă pentru am...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x