Antena Căutare

Chefi la cuțite, 5 septembrie 2022. Olivia Alexandra Dumitru a făcut dezvăluiri cu lacrimi în ochi despre meseria de bucătar

Olivia Alexandra Dumitru a vorbit cu lacrimi în ochi despre meseria de bucătar pe care o are într-un cămin de bătrâni, în ediția 2 a sezonului 10 din Chefi la cuțite, de pe 5 septembrie 2022. Hai să vezi ce a recunoscut cu vocea tremurândă.

colaj foto cu olivia alexandra dumitru si juratii de la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Concurenta i-a surprins pe jurații emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1 | Antena 1

Olivia Alexandra Dumitru are 35 de ani, este din Ploiești și a venit în sezonul 10 Chefi la cuțite pentru a-și testa limitele în bucătărie, dar și pentru a-și face mândru fiul. Aceasta a pășit încrezătoare în noul platou al show-ului culinar, însă situația a devenit emoționantă când a început să vorbească despre viața sa.

Concurenta a dezvăluit cu lacrimi în ochi că a fost foarte atașată de bunicii săi, pentru că ei au susținut-o întotdeauna. Cel mai greu moment prin care a trecut acesta a fost cel în care și-a pierdut bunicul.

Citește și: Chefi la cuțite, 4 septembrie 2022. Cine a câștigat prima amuletă a sezonului 10. Ce preparate au gătit cei trei chefi

„A fost stâlpul meu, cel care mă susținea. Și i-am promis că nu o să-l dezamăgesc niciodată și că o să fiu cineva. (...) Pot să spun că eu de mică am învățat să gătesc de la bunica. La 12 ani țin minte că am făcut o tocăniță de vinete, prima mea mâncare.”, a mărturisit ea cu vocea tremurândă de emoții.

În cadrul sezonului 10 Chefi la cuțite, Olivia Alexandra Dumitru s-a decis să pregătească un mușchiuleț de porc în crumble de ciuperci pentru „a-i da pe spate” pe cei trei jurați. Preparatul său i-a pus pe gânduri pe chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu.

Citește și: Ouă ochi la cuptor. Cum să obții un mic dejun sănătos, dar la fel de gustos

Olivia Alexandra Dumitru s-a emoționat peste măsura când a vorbit despre locul de muncă pe care îl are, în sezonul 10 Chefi la cuțite, din ediția de pe 5 septembrie 2022

Cu ochii înlăcrimați, Olivia Alexandra Dumitru a spus că are două locuri de muncă: unul la un cămin de bătrâni unde este bucătar, iar celălalt într-un salon pentru evenimente.

Concurenta nu și-a mai putut stăpâni lacrimile atunci când a început să povestească despre meseria sa de la căminul de bătrâni.

„Aici este o parte sensibilă pentru mine. Căminul de bătrâni este locul meu de suflet. Faci meseria asta altfel, aici te dedici altfel. Pentru mine este foarte important când vine o bunicuță și îmi spune „săru-mâna pentru masă”. (...) Eu și colegele mele le facem plăcerile, noi ne ocupăm să fie totul în regulă. Aici e un loc altfel, te duci cu un alt drag la muncă pentru niște oameni care chiar au nevoie.”, a mai dezvăluit ea.

Olivia Alexandra Dumitru a susținut că a reușit să treacă peste moartea bunicului său datorită locul de muncă de la căminul de bătrâni.

Citește și: Chefi la cuțite, 4 septembrie 2022. Ida Maria Samson i-a emoționat pe chefi cu povestea sa de viață. Prin ce a trecut concurenta

Odată ajunsă în fața celor trei jurați ai show-ului culinar, concurenta a vorbit foarte deschis despre meseria sa. Întrebată de chef Florin Dumitrescu pentru câți bătrâni gătește, aceasta a dezvăluit că pentru 24 de oameni.

„E foarte drăguț ce faceți”, i-a spus chef Florin Dumitrescu.

Deși carnea nu a fost gătită îndeajuns, Olivia Alexandra Dumitru a obținut două cuțite din partea lui chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește edițiile sezonului 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Premiera Chefi la cuțite sezonul 10, lider detașat de audiență. Antena 1, lider de piață, la nivelul întregii zile... Chefi la cuțite, 5 septembrie 2022. Irina Fodor, veste neașteptată despre o nouă amuletă. Ce miză uriașă se află în joc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x