Antena Căutare

Chefi la cuțite, 6 iunie 2023. Gina Pistol și-a făcut apariția și a anunțat ce probă a pregătit. Ce a zis Florin Dumitrescu

În ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătărie într-o ținută ce a atras toate privirile. Aceasta i-a surprins pe chefi și pe concurenți cu tema celui de-al unsprezecelea battle. Înainte de probă, Florin Dumitrescu a vorbit despre plecarea lui Iustin Radu Câmpeanu.

Colaj cu Gina Pistol, Florin Dumitrescu, echipa roșie și Sorin Bontea la Chefi la cuțite Galerie
În ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătărie într-o ținută ce a atras toate privirile. | Antena 1

Ediția trecută a fost despre reproducerea unor rețete prezentate de chef Cătălin Petrescu, chef Iosif Ștefănescu și chef Ștefan Popescu. De data aceasta însă, în ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, din data de 6 iunie 2023, Gina Pistol a pregătit o temă de gătit cu totul și cu totul neașteptată, dar și un joc pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Gina Pistol a dezvăluit ce temă de gătit a pregătit în battle-ul cu numărul 11, în ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite din sezonul 11

Ziua a început în forță atât pentru concurenți, cât și pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Liderul echipei gri a vorbit despre venirea lui George Borșaru în locul lui Radu Iustin Câmpeanu, după ce acesta din urmă a cerut să părăsească show-ul.

„Mie îmi plăcea foarte mult de Iustin”, a zis Florin Dumitrescu sincer, în ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11.

Ușile s-au deschis și Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătărie și i-a surprins pe toți cu ținuta aleasă. Cu o rochie neagră și mulată, îndrăgita prezentatoare a făcut senzație.

Citește și: Luna Morgaciova a făcut un gest neașteptat față de Amalia Mihart. Ce a urmat

„Vreau să vă spun că vă simt din ce în ce mai implicați, mai motivați și mai pasionați și asta să știți că mă bucură foarte tare. Căci, bucătari profesioniști sau nu, până la urmă pasiunea este în sânge și poate face minuni în unele cazuri, indiferent de cât sau de pe unde ați învățat. Ați trăit deja pe pielea voastră destule probe încât să vedeți cât de importantă este orice mică alegere, cât contează strategia, cât contează flerul și inspirația. Și toate acestea sper să vă ajute pe toți astăzi, căci este o zi care se anunță cel puțin interesantă. Această zi va fi la fel de colorată ca zâmbetele voastre și ca preparatele voastre. Astăzi trebuie să aflăm dacă bucătăria este sau nu o artă”, a zis Gina Pistol.

Citește și: Florin Dumitrescu a lansat piesa Chefi la Cuțite (Zât Zât) cu HVNDS: „Intru în battle cu brigada”. Cum sună vocea chef-ului

Înainte de-a da alte detalii, prezentatoarea i-a provocat pe cei trei chefi din nou la un joc de cuvinte. De data aceasta, cel care a câștigat a fost Cătălin Scărlătescu.

De data aceasta, Gina Pistol a pus pe masa cinci palete de culori și a anunțat că degustarea va fi făcută de pictori. Cătălin Scărlătescu a fost cel care a ales o paleta pentru fiecare echipă în parte, astfel: echipa neagră a ales alb, galben și portocaliu, echipa gri a primit paleta cu trei nuanțe de mov, iar echipa roșie a primit paleta cu nuanțe de verde.

Chefii s-au consultat cu concurenții din echipele lor și au încercat să decidă ce preparate vor pregăti, în ediția 32 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, din data de 6 iunie 2023.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Iustin Cîmpeanu a ieșit de la Chefi la cuțite în locul lui George Borșaru. Diseară, echipele se întrec în mixuri de cul... Chefi la cuțite, 6 iunie 2023. Florin Dumitrescu s-a enervat pe Stelian Nistor și a avut o reacție dură. Ce i-a zis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x