Antena Căutare

Chefi la cuțite, 6 septembrie 2022. Andrei Bryan Goudarzi are o meserie ce l-a făcut pe Florin Dumitrescu să îi ceară ajutorul

Andrei Bryan Goudarzi l-a făcut pe chef Florin Dumitrescu să-i ceară ajutorul atunci când i-a spus cu ce se ocupă, în ediția 3 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe data de 6 septembrie 2022. Iată ce meserie frumoasă are concurentul.

Andrei Bryan Goudarzi în cămașă turcoaz la Chefi la cuțite sezonul 10 Galerie
Andrei Bryan Goudarzi l-a făcut pe chef Florin Dumitrescu să-i ceară ajutorul atunci când i-a spus cu ce se ocupă, în ediția 3 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe data de 6 septembrie 2022 | Antena 1

Andrei Bryan Goudarzi are 27 de ani, locuiește în București și de meserie este designer vestimentar. Concurentul a venit în ediția 3 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 6 septembrie 2022, pentru a vedea dacă poate face față provocării, dar și pentru a experimenta ceva cu totul nou pentru el.

„Îmi place foarte tare să mă pun în situații din care nu știu dacă o să ies sau ce o să fac. Am încredere că mâncarea mea îi va atinge acolo unde vreau eu să-i atingă pe chefi, fiindcă preparatul meu are un element mai special”, i-a mărturisit tânărul Irinei Fodor.

Andrei Bryan Goudarzi și-a propus să le gătească juraților un chec de ciocolată cu dip de lămâie. În timp ce își pregătea rețeta, concurentul a început să vorbească despre cea mai mare pasiune a sa.

Citește și: Bontea, Scărlătescu și Florin Dumitrescu prezintă rețetele preparatelor pentru amuletele Chefi la cuțite la ”Rețetă de amuletă”

„Fac, în principiu, haine și genți din materiale reutilizate/reciclate, materiale care nu afectează mediul. Eu aș vrea să rezolv niște probleme pe care industria modei le generează. În principal risipa de materiale, obiectele de calitate inferioară pe care le folosești de câteva ori”, a mai spus tânărul.

Gestul la care a apelat chef Florin Dumitrescu când a auzit ce meserie are Andrei Bryan Goudarzi, concurentul din ediția 3 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 6 septembrie 2022

Andrei Bryan Goudarzi a reușit să îi surprindă pe jurați cu siropul său din miere și lămâie pe care l-a servit la checul de ciocolată. Chef Florin Dumitrescu i-a apreciat preparatul când a descoperit cum trebuia să-l mănânce, de fapt: „L-ai trimis fără instrucțiuni de folosire, dar mi-a plăcut ideea”.

Preparatul concurentului a obținut două cuțite din partea lui chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu, semn că rețeta deosebită a tânărului le-a atras atenția. De altfel, chef Cătălin Scărlătescu a preferat să rămână la deserturile dulci.

Citește și: Chefi la cuțite, 5 septembrie 2022. Cum s-au descurcat Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu la jocul de culise

La scurt timp de la verdictul final, chef Florin Dumitrescu s-a oferit să-i facă o propunere neașteptată lui Andrei Bryan Goudarzi. Juratul a dezvăluit că are o pereche de adidași pe care vrea să îi recondiționeze.

„Poți să le faci ceva? Îți arăt poză”, i-a spus cheful.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește edițiile sezonului 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 6 septembrie 2022. Cine a câștigat al doilea joc de culise din sezonul 10. Ce provocare le-a dat Irina ... Chefi la cuțite, 6 septembrie 2022. Nicole Szenași, concurenta care i-a emoționat pe jurați cu povestea sa: „Am 15-16 op...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x