Antena Căutare

Chefi la cuțite, 5 septembrie 2022. Cum s-au descurcat Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu la jocul de culise

Chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au avut parte de o surpriză total neașteptată din partea Irinei Fodor. Cei trei chefi au aflat că vor participa la un joc de culise cu un regulament diferit față de jocul de amuletă.

colaj foto cu irina fodor si juratii emisiunii chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întrecut la un joc de sculptat în pepene, în a doua ediție Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

Irina Fodor i-a luat prin surprindere pe chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu în ediția 2 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe data de 5 septembrie 2022. Cei trei chefi au rămas cu gura căscată când au aflat ce trebuie să facă.

Jurații show-ului culinar au descoperit faptul că vor participa la jocuri de culise în perioada audițiilor. Fiecare joc câștigat le va aduce un număr de jetoane, iar cine va strânge cele mai multe jetoane va avea un avantaj neașteptat în battle-uri.

Citește și: Chefi la cuțite, 4 septembrie 2022. Ida Maria Samson i-a emoționat pe chefi cu povestea sa de viață. Prin ce a trecut concurenta

„În acest joc miza este de 2 jetoane. Știu că sunteți curioși.”, a spus Irina Fodor.

Cei trei chefi au fost extrem de uluiți când au aflat că trebuie să sculpteze o figură în pepeni, la acest joc de culise. De altfel, prezentatoarea TV i-a informat pe aceștia că ea va juriza cea mai bună sculptură.

„O să fie greu să facem asta. (...) E o problemă dacă pepenele meu o să fie oligofren?”, a spus chef Florin Dumitrescu.

Chef Cătălin Scărlătescu a câștigat primul joc de culise din ediția 2 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 5 septembrie 2022

Competiția, tensiunile și adrenalina și-au pus amprenta asupra celo trei chefi în culisele show-ului culinar. Jurații sezonului 10 Chefi la cuțite și-au dat toată silința ca sculptura lor în pepene să iasă bine.

Irina Fodor a dat verdictul final în cazul jocului de culise. Prezentatoarea TV a decis că pepenele sculptat de chef Cătălin Scărlătescu se apropie cel mai mult de pepenele din fotografie, motiv pentru care a câștigat 2 jetoane.

Citește și: Chefi la cuțite, 4 septembrie 2022. Cine a câștigat prima amuletă a sezonului 10. Ce preparate au gătit cei trei chefi

De asemenea, chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea au primit câte un jeton pentru că s-au descurcat foarte bine la sculptat.

„Cătălin a luat 2 jetoane pe nedrept! De milă ne-a dat și nouă câte un jeton”, a spus chef Sorin Bontea.

„Măcar am primit ceva și când am pierdut”, a adăugat chef Florin Dumitrescu.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește edițiile sezonului 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 5 septembrie 2022. Maria Petre le-a dat o „lecție” de afaceri celor trei chefi. Ce l-a uluit pe Florin ... Chefi la cuțite, 5 septembrie 2022. Gabriel Drăgușanu, povestea de viață specială care i-a lăsat mască pe chefi: „De ce ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x