Antena Căutare

Chefi la cuțite, 6 septembrie 2022. Jocul de amuletă care i-a luat prin surprindere pe chefi. Ce veste au primit de la Irina Fodor

Cea de-a treia ediție din sezonul 10 Chefi la cuțite, de pe 5 septembrie 2022, i-a luat prin surprindere pe cei trei chefi cu un joc de amuletă neașteptat. Chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au primit o veste uriașă din partea Irinei Fodor.

colaj foto cu irina fodor, sorin bontea, florin dumitrescu si catalin scarlatescu Galerie
Irina Fodor a anunțat ce surpriză aduce noua amuletă de la Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

Chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea au început a treia zi de filmare cu un joc neașteptat de amuletă. Cei trei au pășit încrezători pe „frontul de luptă” culinar pentru a câștiga un nou avantaj.

„O nouă zi, o nouă amuletă. Amuleta numărul 3. Să vedem ce avem de gătit astăzi! Știm foarte bine cât de importante sunt amuletele pentru battle-uri și atunci nu aș vrea să mă trezesc în dificultate, cu prea multe amulete împotriva mea”, a spus chef Florin Dumitrescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 5 septembrie 2022. Cine a câștigat al doilea joc de amuletă din sezonul 10. Patrizia Paglieri a dat verdictul

De la jocul de amuletă nu a putut lipsi Irina Fodor. Prezentatoarea TV și-a făcut apariția în platoul emisiunii într-o ținută impecabilă și cu multă voie bună pentru a le da o veste uriașă celor trei chefi.

Cum au reacționat chefii când au aflat miza și juratul celui de-al treilea joc de amuletă din sezonul 10 Chefi la cuțite, de pe 6 septembrie 2022

Irina Fodor nu a stat prea mult pe gânduri atunci când a venit vorba despre miza și juratul celui de-al treilea joc de amuletă al sezonului 10 Chefi la cuțite, din ediția 3 de pe 6 septembrie 2022.

Chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au avut o reacție complet neașteptată când au aflat că cel care va câștiga amuleta din această seară va putea bloca două instrumente de gătit celorlalte două echipe, în etapa battle-urilor.

„Dacă mi-a luat aragazul și cuptorul trebuie să ies să fac focul”, a fost observația lui chef Sorin Bontea.

Citește și: Chefi la cuțite, 5 septembrie 2022. Olivia Alexandra Dumitru a făcut dezvăluiri cu lacrimi în ochi despre meseria de bucătar

„O să le iau bancul de lucru dacă o să câștig amuleta asta. Să gătească pe jos”, a menționat chef Cătălin Scărlătescu.

De asemenea, cei trei chefi vor avea de gătit preparate în cupe pentru al treilea joc de amuletă din sezonul 10 Chefi la cuțite, de pe data de 6 septembrie 2022: „Ideea e să fiți inventivi, așa cum ne-ați obișnuit.”

Cel care va juriza preparatele savuroase ale chefilor va fi chiar chef Marius Tudosiei, colegul acestora de la Chefi fără limite.

„Este cel care știe să vorbească foarte frumos despre mâncare și tradiții”, a spus chef Florin Dumitrescu despre juratul jocului de amuletă.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește edițiile sezonului 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 6 septembrie 2022. Ce sacrificii a făcut Izabela Novac de dragul pasiunii sale. Cu ce se ocupă concuren... Chefi la cuțite, 6 septembrie 2022. Ștefan Octavian Fînaru, scriitorul cu o poveste de dragoste care i-a inspirat carier...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x