Antena Căutare

Chefi la cuțite 7 decembrie 2020. Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă, înainte de eliminare! Ce a decis

Ediția 40 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost una plină de surprize! După un duel extrem de dificil, Cătălin Scărlătescu a decis să folosească o amuletă puternică. Ce a ales, chiar înainte de eliminare?

Gina Pistol, alături de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite” Galerie
Gina Pistol, alături de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”

În ediția 40 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cele trei echipe au avut misiunea de-a trage la sorți un bilet ce a impus un anumit buget: mic, mediu sau...luxuriant! Misiunea nu a fost una ușoară, iar emoțiile au fost pe măsură!

Echipa lui Florin Dumitrescu a făcut un burger delicios, respectând bugetul de 50 de lei. Sorin Bontea a făcut o pară fiartă, dar și un preparat cu foie gras, mușchi de vită și caviar, demn de un buget de 150 de lei! Cătălin Scărlătescu, în schimb, a făcut o cremă de praz cu găluște de năut, pentru un buget de doar 30 de lei.

Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă, înainte de eliminarea din ediția 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

De data aceasta, degustarea a făcută de către juriul format din parașutiști a decis că farfuria lui Sorin Bontea merită cele mai multe voturi.

citește și: Cătălin Scărlătescu a făcut o criză uriașă de nervi! „Ragnar, ia-ți o cameră”

Ajunși la duel, concurenții din echipele conduse de Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au primit misiunea de-a găti rețete cât mai gustoase pe bază de carne. Totuși, aceasta nu a fost singura condiție impusă de Gina Pistol, la proba de gătit individual.

Gina Pistol, alături de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”

Gina Pistol, alături de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”

Gina Pistol, alături de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”

Fiecare bucătar de la „Chefi la cuțite” a tras la sorți un bilețel cu un număr și a oferit unui adversat unul dintre ingredientele surpriză pregătite de Gina Pistol sub cloșuri: coriandru, iaurt, dovleac, struguri, cous cous, pepene roșu și ghimbir.

citește și: Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), gest obscen în bucătărie! Sorin Bontea, reacție pe măsură

La finalul celor șaizeci de minute alocate gătitului, bucătarii au așteptat verdictul. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat rețetele pregătite în duelul din ediția 40 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” și au acordat note.

citește și: Gina Pistol, o adevărată zeiță îmbrăcată în aur! Ce detaliu au observat concurenții

Apoi, cei trei jurați și Gina Pistol s-au reîntâlnit cu bucătarii intrați la duel, pentru a anunțat verdictul. Acesta a fost momentul în care Cătălin Scărlătescu a anunțat ce amuletă vrea să utilizeze, spre marea surprindere a tuturor.

„Folosesc amuleta care îmi permite să acord două puncte lui Ragnar Vikingul, fiindcă el a fost mereu ultimul în ultima vreme. Poate are o șansă, dacă îi dau aceste puncte”, a dezvăluit acesta.

Chefi la cuțite #DENEOPRIT Urmărește sezonul 8 LUNI și MARȚI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​​

Chefi la cuțite 7 decembrie 2020.Surpriză după surpriză la degustare! Ce au descoperit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu... Chefi la cuțite 7 decembrie 2020. Roxana Blenche și Cristian Boca, la egalitate! Cine a primit amuleta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x