Antena Căutare

Chefi la cuțite 7 decembrie 2020. Roxana Blenche și Cristian Boca, la egalitate! Cine a primit amuleta

Surpriză de zile mari în ediția 40 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! După un duel extrem de dificil, Roxana Blenche și Cristian Boca au obținut punctaj maxim și jurații au fost nevoiți să aleagă cine primește amuleta!

Cristian Boca și Roxana Blenche, în edițai 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite” Galerie
Cristian Boca și Roxana Blenche, în edițai 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Surprizele s-au ținut lanț în ediția 40 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! Prima dintre ele a fost atunci când frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat că, pentru cea de-a treisprezecea confruntare pe echipe, concurenții trebuie să gătească folosind un anumit buget.

După ce au tras la sorți, fiecare chef s-a ales cu o anumită sumă de bani, în care a fost nevoit să se încadreze.

Roxana Blenche și Cristian Boca au fost la egalitate, dar doar unul a primit amuleta specială

Echipa de bucătară cu tunici în buline a lui Florin Dumitrescu a pregătit un burger delicios cu ou, servit cu cartofi prăjiți, pentru un buget de 50 de lei. Sorin Bontea a făcut o pară fiartă, foie gras, mușchi de vită și caviar, ceva demn de un buget luxuriant, în valoare de 150 de lei! Cătălin Scărlătescu, în schimb, a făcut o cremă de praz cu găluște de năut, căci el a primit doar 30 de lei buget.

citește și: Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), gest obscen în bucătărie! Sorin Bontea, reacție pe măsură

Au fost emoții uriașe la „Chefi la cuțite” și chiar strategii la tot pasul, dar la final, verdictul a fost dat de juriul din ediția 40 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, format din parașutiști cu experiență.

Cristian Boca și Roxana Blenche, în edițai 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Cristian Boca și Roxana Blenche, în edițai 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Roxana Blenche și Cristian Boca, la „Chefi la cuțite” sezonul 8

Sorin Bontea a fost desemnat câștigător, așa că bucătarii din echipele conduse de Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au intrat la duel.

citește și: Cătălin Scărlătescu a făcut o criză uriașă de nervi! „Ragnar, ia-ți o cameră”

De data aceasta, bucătarii au primit misiunea de-a găti rețete având la bază carnea. Dar aceasta nu a fost singura condiție impusă de frumoasa Gina Pistol. Fiecare concurent de la „Chefi la cuțite” intrat la duel a extras un bilețel și, în ordine, fiecare a oferit unui adversar câte un ingredient de sub cloșurile aduse de Gina Pistol. Aceștia au avut de ales între coriandru, iaurt, dovleac, struguri, cous cous, pepene roșu și ghimbir.

citește și: Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul) a fost eliminat! Ce s-a întâmplat cu Paul Maxim

Timp de șaizeci de minute, bucătarii au pregătit rețete delicioase, apoi au așteptat cu sufletul la gură verdictul dat de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Surpriza a fost mare atunci când Gina Pistol a anunțat că doi concurenți au 15 puncte, adică punctajul maxim. A fost vorba despre Cristian Boca și Roxana Blenche. Totuși, chefii au decis că tânăra este cea care merită amuleta specială din ediția 40 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, ce îi oferă minute în plus de gătit!

Chefi la cuțite #DENEOPRIT Urmărește sezonul 8 LUNI și MARȚI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​​

Chefi la cuțite 7 decembrie 2020. Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă, înainte de eliminare! Ce a decis... Chefi la cuțite 7 decembrie 2020. Paul Maxim și Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), amenințați de eliminare! Cine a plecat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x