Antena Căutare

Chefi la cuțite 7 decembrie 2020. Temă extremă la proba de duel! Ce trebuie să gătească bucătarii

Temă neașteptată, la proba de duel din ediția 40 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! Din nou, Gina Pistol a pregătit niște cloșuri pline de surprize!

Gina Pistol, în ediția 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite” Galerie
Gina Pistol, în ediția 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea a câștigat detașat la proba de gătit pe echipe, așa că Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au intrat la duel.

Totuși, înainte de-a părăsi bucătăria, concurenții din echipa în dungi i-au tachinat puternic pe cei din echipa în carouri și acesta a fost momentul în care Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul) s-a pierdut cu firea și a făcut un gest obscen, ce a fost imediat aspru criticat de către Sorin Bontea.

Temă dificilă la proba de duel, în ediția 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

„Chefii au relațiile lor și își permit glumele lor. Asta nu înseamnă că orice concurent vine aici are dreptul să se ia la harță cu chefii. Trebuie să se respecte regulile bunului simț”, a explicat Gina Pistol, după gestul obscen făcut de Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), după ce banda a anunțat ce echipe intră la duel.

citește și: Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), gest obscen în bucătărie! Sorin Bontea, reacție pe măsură

Plini de emoții, concurenții intrați la duel în ediția 40 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” au așteptat cu sufletul la gură tema de gătit individual.

Gina Pistol, în ediția 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Gina Pistol, în ediția 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Gina Pistol, în ediția 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

„În preumblările noastre pe alte continente am avut ocazia, sau mai bine zis, am putut vedea cee ace alte popoare numesc piețe de carne. Este greu de închipuit la ce limite erau împinse simțurile. Toți ce îți trecea prin minte era cum să ieși la aer curat. Dar aceea este o extremă pentru simțuri și stomac. Azi însă avem nevoie de nervi tari și de determinare. Azi gătim cu carne”, a dezvăluit Gina Pistol.

citește și: Cătălin Scărlătescu a făcut o criză uriașă de nervi! „Ragnar, ia-ți o cameră”

Totuși, aceasta nu a fost singura condiție, căci frumoasa prezentatoare a emisiunii „Chefi la cuțite” a adus un bol cu bilețe...și cloșuri surpriză! Rând pe rând, fiecare concurent a extras un bilet și apoi Gina Pistol a anunțat ce ingrediente sunt sub cloșuri: coriandru, iaurt, dovleac, struguri, cous cous, pepene roșu și ghimbir.

citește și: Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul) a fost eliminat! Ce s-a întâmplat cu Paul Maxim

Reacțiile au fost împărțite, în funcție de experiența culinară, dar și de imaginația fiecărui concurent intrat la duel,m în ediția 40 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Apoi, fiecare concurent a dat un ingredient unui altul din echipa adversă, iar surprizele au fost pe măsură. Degustarea va fi făcută de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, așa că totul trebuie să arate impecabil în farfurie, mai ales că finala „Chefi la cuțite” se apropie cu pași repezi.

Chefi la cuțite #DENEOPRIT Urmărește sezonul 8 LUNI și MARȚI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​​

Chefi la cuțite 7 decembrie 2020. Victorie neașteptată! Ce echipă a obținut zero voturi după proba de gătit... Chefi la cuțite 7 decembrie 2020.Surpriză după surpriză la degustare! Ce au descoperit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x