Antena Căutare

Chefi la cuțite, 7 iunie 2023. Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă periculoasă. Ce probă au primit concurenții la battle

Cătălin Scărlătescu a decis să folosească o amuletă puternică în ediția 33 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1. Juratul a „lovit” în echipele adverse în cel mai neașteptat mod posibil.

Colaj cu Chef Cătălin Scărlătescu folosește o amuletă la Chefi la cuțite Galerie
Cătălin Scărlătescu a decis să folosească o amuletă puternică în ediția 33 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1 | Antena 1

Sorin Bontea a început ediția 33 în forță cu folosirea unei amulete ce i-a permis să folosească puterea a două amulete utilizate deja de rivalii săi. Nu a durat mult și Cătălin Scărlătescu a decis să „lovească” și el cu o amuletă periculoasă, chiar înainte ca Gina Pistol să anunțe care este tema de gătit pentru cel de-al 12-lea battle.

Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă puternică în ediția 33 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11. Ce probă de gătit a adus cel de-al 12-lea battle, din data de 7 iunie 2023

În ediția 33 a show-ului Chefi la cuțite sezonul 11 s-a jucat amuletă după amuletă, chiar înainte ca Gina Pistol să anunțe ce temă de gătit a pregătit pentru cel de-al 12-lea battle.

„De când îi aștept! Amuleta mea zice așa: poți combina puterea a oricăror două amulete folosite deja de ceilalți chefi. Prima spune că poți schimba orice concurent din echipa ta cu altul dintr-o echipă adversă. A doua este să stea ca frații, spate în spate! De când o aștept s-o dau pe asta!”, a zis Sorin Bontea, încântat de mișcarea făcută.

Citește și: Ce mesaj a transmis Florin Borșaru, după ce a fost eliminat de la Chefi la cuțite. Cum a reacționat George, fratele lui

N-a durat mult și Cătălin Scărlătescu a decis să pună la bătaie o amuletă periculoasă:

„Dacă tot a început astăzi frumos, cu Bontea care a dat două amulete, atunci hai să dau și eu amuleta: poți interzice celorlalți doi chefi să spună echipelor ce preparate vor găti. Concurenții vor alege singuri, chefii nu vor avea voie la nicio sugestie”, a anunțat liderul echipei negre.

„Foarte grea amuleta lui Scărlătescu! De fiecare dacă când am lăsat concurenții de la mine din echipă să facă ce au vrut n-a ieșit bine deloc. Cine știe, poate acum au învățat”, a fost reacția lui Sorin Bontea.

Citește și: Constantin Onuț, la un pas să fie sancționat de Gina Pistol. Ce a făcut Monica Pușcoiu

„Luând în calcul probele de dinainte, când chef Sorin nu și-a dat cu părerea, nu a ieșit bine niciodată”, a fost de părere Constantin Onuț, proaspăt revenit în echipa roșie.

Cel de-al 12-lea battle îi provoacă pe concurenți să gătească folosind anumite „gusturi și senzații”.

„După ce echipa se decide ce va găti astăzi și lucrul acela este foarte clar, chef-ul respectiv nu are voie să schimbe, dar poate discuta cu echipa. Dacă echipa s-a decis să facă piure de cartof dulce, chef-ul poate vorbi cu echipa despre piure, cum să fie, dar nu poate spune echipei să facă alt piure”, a mai explicat Gina Pistol.

Apoi, după ce s-a gândit bine, Scărlătescu a împărțit câte 2 gusturi și senzații pentru fiecare în parte.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 7 iunie 2023. Sorin Bontea a folosit o amuletă și a făcut schimb de concurenți. Pe cine a luat... Chefi la cuțite, 7 iunie 2023. Florin Dumitrescu a folosit o amuletă. Ce a pățit Luna Morgaciova, în timp ce era legată ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x