Antena Căutare

Chefi la cuțite, 7 iunie 2023. Constantin Onuț a făcut o dezvăluire neașteptată despre Stelian Nistor. Concurentul l-a „atacat”

În ediția 33 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, Constantin Onuț a făcut o dezvăluire neașteptată despre Stelian Nistor. Camerele au surprins ce s-a întâmplat în platou.

Colaj cu Constantin Onțu și Stelian Nistor la Chefi la cuțite Galerie
În ediția 33 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, Constantin Onuț a făcut o dezvăluire neașteptată despre Stelian Nistor | Antena 1

Echipa roșie și echipa gri au intrat la duel, după ce Cătălin Scărlătescu a reușit să marcheze o victorie detașată cu preparatul său. La proba de duel, Constantin Onuț a făcut o dezvăluire complet neașteptată despre Stelian Nistor.

Ce a dezvăluit Constantin Onuț despre Stelian Nistor, în ediția 33 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, din data de 7 iunie 2023

Cel de-al 12-lea battle a fost o adevărată provocare în materie de gătit, căci chefii s-au întrecut în amulete menite să pună numeroase bețe în roate rivalilor. Cea mai apreciată farfurie a fost cea pregătită de echipa neagră, așa că echipa roșie și cea gri au intrat la duel.

Supărați și dezamăgiți, concurenții și-au ales câte un loc la bancul de lucru și au așteptat să afle de la Gina Pistol ce temă de gătit a pregătit pentru duelul din ediția 33 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, din data de 7 iunie 2023.

Citește și: Ce mesaj a transmis Florin Borșaru, după ce a fost eliminat de la Chefi la cuțite. Cum a reacționat George, fratele lui

„Vă propun o temă cu o deosebită prestanță, vaporoasă, ca un vals la palatul regal. Vă surâde ideea? Pentru asta așez pe masă, în fața fiecăruia, un pahar de vin”, a fost vestea dată de îndrăgita prezentatoare, care a anunțat o probă de pairing.

Fiecare concurent a extras un bilețel din bolul adus de Gina, apoi s-au ridicat cloșurile și au ieșit la iveală 10 combinații de ingrediente asociate cu vin.

Primul care a putut alege a fost Constantin Onuț, care fără să stea pe gânduri a ales să îi dea lui Stelian Nistor tonul cu vin rose.

Citește și: Constantin Onuț, la un pas să fie sancționat de Gina Pistol. Ce a făcut Monica Pușcoiu

„Constantin se simte amenințat de mine și de asta își dorește să plec direct. Prima săgeată direct Stelică, poate cade!”, a zis concurentul din echipa gri.

„Am auzit niște chestii, că vorbește super aiurea nu numai despre mine, ci și despre ceilalți și că e cam cu două fețe. Am decis să îl elimin”, a fost dezvăluirea neașteptată pe care a făcut-o Constantin Onuț despre Stelian Nistor, în ediția 33 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, din 7 iunie 2023.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 7 iunie 2023. Cine a câștigat proba de gătit. Ce s-a întâmplat după aflarea verdictului... Chefi la cuțite, 7 iunie 2023. Stelian Nistor și Adriana Stănescu au fost eliminați. Ce s-a întâmplat după anunțarea ver...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x