Antena Căutare

Chefi la cuțite, 7 iunie 2023. Sorin Bontea a folosit o amuletă și a făcut schimb de concurenți. Pe cine a luat

Chiar înainte de cel de-al 12-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 11, Sorin Bontea a folosit amuleta ce i-a permis să facă un schimb de concurenți. Mișcarea lui i-a luat prin surprindere pe mulți, în ediția 33 din 7 iunie 2023.

Colaj cu Sorin Bontea, Gina Pistol, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în platoul Chefi la cuțite Galerie
Chiar înainte de cel de-al 12-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 11, Sorin Bontea a folosit amuleta ce i-a permis să facă un schimb de concurenți | Antena 1

Chefii s-au întâlnit cu echipele lor și s-au pregătit pentru o nouă confruntare. Înainte de-a afla ce temă de gătit aduce cel de-al 12-lea battle, Sorin Bontea a ales să folosească o amuletă ce i-a permis să facă un schimb de concurenți.

Sorin Bontea a folosit o amuletă și a făcut schimb de concurenți, în ediția 33 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1

Ediția trecută a adus o dublă eliminare și o lovitură grea pentru două dintre echipe. Sorin Bontea l-a pierdut pe Florin Borșaru, în timp ce Florin Dumitrescu a pierdut-o pe Mariana Zinner.

În ediția 33 din sezonul 11 Chefi la cuțite, concurenții s-au reîntâlnit în bucătărie și au așteptat cu multă nerăbdare să descopere ce probă de gătit le-a pregătit, de data aceasta, Gina Pistol.

Citește și: Ce mesaj a transmis Florin Borșaru, după ce a fost eliminat de la Chefi la cuțite. Cum a reacționat George, fratele lui

Totuși, la doar câteva minute după ce aceasta și-a făcut apariția în platou, Sorin Bontea a făcut mișcarea la care nimeni nu s-ar fi așteptat, în ediția din 7 iunie 2023.

„Știu eu ce se întâmplă mai departe!”, a zis el, în timp ce a apăsat butonul roșu ce anunță folosirea unei amulete.

„Nici nu bine a intrat Gina că imediat a sărit Bontea”, a fost de părere Scărlătescu.

„De când îi aștept! Amuleta mea zice așa: poți combina puterea a oricăror două amulete folosite deja de ceilalți chefi. Prima spune că poți schimba orice concurent din echipa ta cu altul dintr-o echipă adversă. A doua este să stea ca frații, spate în spate! De când o aștept s-o dau pe asta!”, a chicotit Bontea fericit de decizia luată.

Citește și: Constantin Onuț, la un pas să fie sancționat de Gina Pistol. Ce a făcut Monica Pușcoiu

Surpriza a fost mare atunci când acesta a decis să o înlocuiască pe Luna Morgaciova din echipa sa cu Constantin Onuț, fostul concurent din echipa sa, care a ajuns preț de câteva ediții în echipa gri a lui Florin Dumitrescu.

„Mi-a frânt inima!”, a fost reacția avută de Luna Morgaciova, care a spus că s-a adaptat și s-a simțit mai bine în echipa roșie decât în cea gri.

„Hai, Costică, vino acasă!”, a strigat Bontea la Constantin Onuț, pe care l-a pierdut în urmă cu câteva ediții, din cauza unei amulete.

„Abia aștepta momentul să plece la Sorin! E un concurent bun, dar nu e un concurent pe stilul meu”, a fost concluzia lui Florin Dumitrescu.

„Hai, Luna, treci acasă! Lasă vrăjeala!”, a mai adăugat el, atunci când Luna încă mai vorbea cu Sorin Bontea.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, lider de piață cu prima dublă eliminare a sezonului. Diseară, Bontea și Scărlătescu aruncă-n joc două a... Chefi la cuțite, 7 iunie 2023. Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă periculoasă. Ce probă au primit concurenții la ba...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x