Antena Căutare

Chefi la cuțite, 7 martie 2021. Paula Andreea (Sophi) a stârnit o controversă între jurați! Ce s-a întâmplat

Paula Andreea, zisă și Sophi, a decis să vină în ediția 4 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să își testeze priceperea în materie de gătit.

sophie (paula andreea) la „Chefi la cuțite”, sezonul 9 Galerie
După ce a terminat de gătit rețeta sa specială de supă cremă de dovleac, concurenta a așteptat cu sufletul la gură verdictul | Antena 1

Tânăra în vârstă de 32 de ani este din Constanța, locuiește în 2 Mai și este antreprenor. Extrem de încrezătoare în forțele sale, aceasta a decis să pregătească pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu o rețetă cu totul și cu totul specială.

Absolventă de științe politice, aceasta a mărturisit faptul că se ocupă și cu politica, dar și cu gătitul sau turismul.

Paula Andreea (Sophi) a stârnit o controversă între jurați, în ediția 4 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

„M-am ocupat recent de o campanie politică. Sunt absoleventă de științe politice și ăsta e visul meu, să lucrez în politică. Am fost și barman, recepționer, superviser și asistent manager la un hotel din Marea Britanie. Acum am venit din ambiție, să arăt ce știu”, a dezvăluit concurenta.

În timp ce a gătit o rețetă de supă cremă de dovleac, Paula Andreea, zisă și Sophi, a povestit faptul că ajunsese la 161 de kilograme din cauza pasiunii sale pentru dulciuri și alcool.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 martie 2021. Liviu Chiorpec a anunțat cine a câștigat amuleta 4. Verdict complet neașteptat

După ce a terminat de gătit rețeta sa specială de supă cremă de dovleac, concurenta a așteptat cu sufletul la gură verdictul dat de jurați, în ediția 4 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Paula Andreea (Sophi) la „Chefi la cuțite”, sezonul 9

Paula Andreea (Sophi) la „Chefi la cuțite”, sezonul 9

Banda a mers, cloșurile s-au ridicat și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, chef Liviu Chiorpec și Cătălin Scărlătescu au degustat atent preparatul și astfel s-a născut o adevărată controversă la masa juriului. Cine a apreciat supa și cine a criticat preparatul?

Citește și: „Speak la cuțite”, episodul 4. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

Apoi, ușile s-au deschis și Paula Andreea (Sophi) a ajuns în fața juraților. Tânăra a încercat să explice mai multe despre preparatul său, a dezvăluit detalii din viața ei și apoi a așteptat cu sufletul la gură verdictul.

Surpriza a fost mare atunci când cloșurile s-au ridicat și cele două cuțite primite i-au dat astfel șansa de-a merge în următoarea etapă din sezonul 9 „Chefi la cuțite”.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 martie 2021. Manuel Grigore a venit să-i arate fiicei sale, Ruby, că știe să gătească. Ce dezvăluiri a făcut

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 4 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1!

Chefi la cuțite, 7 martie 2021. Aurelian Mihai e concurentul care vrea să-și deschidă un restaurant tradițional creștin-... Chefi la cuțite, 7 martie 2021. Elena Matei s-a „certat” cu chefii prin ușă! Care a fost motivul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x