Antena Căutare

Chefi la cuțite, 7 noiembrie 2022. Chef Cătălin Scărlătescu a pus în joc o nouă amuletă. Ce putere și-a folosit

În timp ce cele 3 echipe de la Chefi la cuțite găteau în timpul battle-ului 9 din sezonul 10, Cătălin Scărlătescu a apăsat butonul roșu, care anunța folosirea unei amulete.

Colaj cu Cătălin Scărlătescu la Chefi la cuțite, arătându-le amuleta concurenților Galerie
O nouă amuletă a fost pusă în joc! Chef Cătălin Scărlătescu a apăsat butonul roșu, iar panica și-a făcut apariția în platoul sezonului 10 de Chefi la cuțite | Antena 1

Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă în timpul celui de-al nouălea battle al sezonului 10 de Chefi la cuțite. Tema din battle-ul 9 este buget: cel mai scump meniu îi aparține lui Sorin Bontea, cel mediu îl are de pregătit echipa lui Cătălin Scărlătescu, iar cel mai mic este al echipei lui Florin Dumitrescu. În timp ce concurenții găteau, Cătălin Scărlătescu a anunțat că vrea să folosească amuleta care spune:

„Ai puterea să alegi un interval de 15 minute din probă în care să muți concurenții celorlalte două echipe la bancurile adverse. Echipele se vor muta integral, cu excepția chefilor care vor rămâne la bancurile lor”.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 noiembrie 2022. Chef Florin Dumitrescu a răbufnit când s-a apropiat de echipa lui. Ce a descoperit juratul

Ce amuletă a folosit Cătălin Scărlătescu în battle-ul 9 din sezonul 10 de Chefi la cuțite

Astfel, concurenții echipei roz s-au mutat la bancul celor de la argintiu și invers.

„Doamne ferește!” a spus Sorin Bontea.

„La asta chiar nu mă așteptam. Nu știu ce înseamnă, de unde o apuci”, a spus NOSFE.

Inițial, Florin Dumitrescu a fost sceptic în privința echipei lui Sorin Bontea, gândindu-se că ar putea fi puși pe sabotat. În cele din urmă liderul echipei roz le-a dat sarcini celor de la argintiu.

Contrar așteptărilor, niciun concurent nu a sabotat: „Ce complicată e asta. Trebuie să am grijă să nu faceți manevre”, a spus Florin Dumitrescu.

Sorin Bontea a ținut să-i laude pe concurenții echipei roz:

„Sunt dați naibii. Știi cât de bine sunt organizați? Sunt ceas! Ăștia nu sunt rozalii, sunt portocala mecanică”.

Totodată, Florin Dumitrescu i-a lăudat și el pe concurenții echipei lui Sorin Bontea, care au gătit timp de 15 minute pentru el.

„Oamenii ăștia chiar s-au mișcat bine. Surprinzător și contrar așteptărilor mele, obișnuit fiind cu șmecheriile lui Sorin, n-am văzut cu ochi buni situația. A fost o lecție și pentru mine. Să văd dincolo de prejudecăți”, a spus Florin Dumitrescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 noiembrie 2022. Chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu, ceartă în bucătărie. Ce s-a întâmplat în platou

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 7 noiembrie 2022. Mădălina Cafadaru și Mădălina Crețan, situație tensionată în bucătărie: „Îmi venea să... Chefi la cuțite, 7 noiembrie 2022. Cine a câștigat battle-ul nouă. Sorin Bontea a răbufnit înainte ca banda să aducă ver...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x