Antena Căutare

Chefi la cuțite, 2 noiembrie 2022. Chef Florin Dumitrescu a răbufnit când s-a apropiat de echipa lui. Ce a descoperit juratul

Battle-ul 8 din sezonul 10 Chefi la cuțite, de pe 2 noiembrie 2022, a adus momente tensionate în echipa lui chef Florin Dumitrescu. Juratul nu s-a mai putut abține și a răbufnit când a văzut ce făceau concurenții lui în timpul probei.

Colaj cu Florin Dumitrescu în trei ipostaze diferite la Chefi la cuțite Galerie
Battle-ul 8 din sezonul 10 Chefi la cuțite, de pe 2 noiembrie 2022, a adus momente tensionate în echipa lui chef Florin Dumitrescu | Antena 1

Deși se află la battle-ul opt, presiunea și emoțiile au pus stăpânire pe concurenți. Aceștia au fost nevoiți să își depășească limitele în bucătărie pentru a face față probei dificile din ediția 28 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 2 noiembrie 2022.

Gina Pistol a anunțat echipele că trebuie să aibă în farfuriile lor 10 elemente gătite, fapt care le-a dat mari bătăi de cap. Tema complicată a battle-ului a adus situații tensionate la bancul de lucru, în mod special în echipa lui chef Florin Dumitrescu.

Juratul nu s-a mai putut abține și a „explodat” în primele 10 minute ale probei, atunci când a văzut că nu are niciun preparat gata: „Mă scoate din minți când mă uit la ceas și văd că timpul se scurge, mă uit la lucrurile pe care le am pe masă, iar ele nu sunt la gătit”.

Chef Florin Dumitrescu, enervat peste măsură de echipa lui în ediția 28 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 2 noiembrie 2022

Situația a devenit și mai tensionată în momentul în care chef Florin Dumitrescu a văzut dezordinea de la bancul de lucru al echipei sale. Juratul a răbufnit imediat de față cu concurenții, punându-i pe aceștia să dea cu mătura.

„Lucrați mai frumos! Luăm toate astea pe adidași, iar apoi le ducem acasă. (...) Curățau legumele pe jos! Nu e normal! (...) Nu aveți timp să gătiți, dar aveți timp să dați coji pe jos”, a mărturisit chef Florin Dumitrescu vizibil deranjat.

Citește și: Chefi la cuțite, 1 noiembrie. Chef Cătălin Scărlătescu, replici tăioase la adresa unei concurente. Mădălina a izbucnit în lacrimi

„Nu există respect pentru ce facem. Am văzut un haos de nedescris în condițiile în care ei nu reușeau să „pornească” farfuria”, a mai adăugat el.

Chef Cătălin Scărlătescu, scos din minți de Titus Antonescu în ediția 28 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 2 noiembrie 2022

Titus Antonescu a reușit să-l enerveze pe chef Cătălin Scărlătescu în ediția 28 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 2 noiembrie 2022. Juratul a fost scos din minți de faptul că tânărul s-a apucat să facă piure de cartofi dulci în loc să își ajute colegii de echipă.

Citește și: Chefi la cuțite, 1 noiembrie. Chef Sorin Bontea a folosit o amuletă. Pe cine a luat în echipa lui: „Ce mi-ați făcut, frate...”

„Stai acolo jos, că faci tu piure! Stai jos că ai timp să faci piure de cartofi dulci. Nu îți trebuie decât 15 minute. Îmi trebuie un element mișto, gândește-te la un element mișto, mi-l spui și îi dai drumul”, a spus chef Cătălin Scărlătescu, invitându-l pe concurent să se așeze pe scaun.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 2 noiembrie 2022. Chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu, ceartă în bucătărie. Ce s-a întâmplat ... Chefi la cuțite, 2 noiembrie 2022. Chef Florin Dumitrescu a părăsit platoul de filmare. Ce a făcut chef Sorin Bontea: „N...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x