Antena Căutare

Chefi la cuțite, 7 noiembrie 2022. Cine a câștigat battle-ul nouă. Sorin Bontea a răbufnit înainte ca banda să aducă verdictul

Cele trei echipe au pregătit preparate are mai de care mai gustoase în battle-ul nouă de la Chefi la cuțite, sezonul 10. Cei 11 livratori care au gustat mâncarea au votat, iar rezultatul adus de bandă a fost unul strâns.

Colaj cu Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, la Chefi la cuțite, sezonul 10 Galerie
Sorin Bontea a câștigat battle-ul 9 de la Chefi la cuțite, cu 5 farfurii. Cătălin Scărlătescu a primit 4 farfurii, iar Florin Dumitrescu a avut 2 farfurii | Antena 1

Prima farfurie care a intrat pe bandă a fost cea a echipei roz, iar Florin Dumitrescu a ținut să-l felicite pe Paco pentru sosul pe care l-a realizat pentru echipa lui, în timpul celor 15 minute în care echipele roz și argintie au făcut schimb de bancuri. Totodată, Florin Dumitrescu a ținut să precizeze că a fost pentru prima oară când i-a intrat lui prima farfurie pe bandă.

„E prima oară în zece sezoane când îmi intră mie prima farfurie. Să se consemneze undeva. Când s-a născut Marius Lăcătuș, a doua zi mi-a intrat mie prima farfurie. E zi istorică”.

Următoarele două farfurii care au intrat pe bandă au aparținut echipei lui Cătălin Scărlătescu.

„Cum s-o dai, ce să faci, ce să gătești? Că am gătit mâncare pe înțelesul lor”, a spus Sorin Bontea când încă nicio farfurie argintie nu intrase pe bandă.

A patra farfurie a fost roz, fapt care l-a pus pe gânduri pe Florin Dumitrescu: „Undeva trebuie să apară și Bontea. Nu era farfurie de 0 puncte”.

„Ce e în neregulă? Mâncarea e bună”, a spus Sorin Bontea vizibil afectat de absența farfuriilor sale pe bandă.

A cincea și a șasea farfurie au fost tot aurii, iar Sorin Bontea a a răbufnit și a dat cu piciorul în coșul de gunoi.

„Are auriu 4, roz 2, eu nimic?” a spus Sorin Bontea, motivându-și gestul nervos.

Citește și: Cătălin Scărlătescu, adevărul despre relația cu chef Bontea și chef Dumitrescu: „Între noi..”

Echipa lui Sorin Bontea a câștigat battle-ul 9 de la Chefi la cuțite, sezonul 10

În cele din urmă, echipa lui Sorin Bontea a primit 5 farfurii, scorul fiind de 5 argintii, 2 roz și 4 aurii. Concurenții lui Sorin Bontea nu și-au mai încăput în piele de fericire când au văzut rezultatul final.

„Mă pupa Gabi. Plângea. Gigi plângea. O bucurie cu nervi. Voi ați mai pomenit o bucurie cu nervi?”, a povestit Sorin Bontea.

„Am câștigat la o farfurie față de chiftele. Doamne ferește! Cred că de-asta sunt cel mai nervos”, a mai spus Sorin Bontea.

După ce a aflat că echipa ei a pierdut, Raluca Todea a izbucnit în lacrimi.

„Eu plâng. Am o criză de nervi. Eram super supărată. Dar nu pe noi, pe situația în sine”,a spus concurenta echipei roz.

În cele din urmă, Sorin Bontea e plecat la bere cu echipa sa, lâsând celelalte două echipe să intre la duel.

Citește și: Prima apariție televizată a lui Sorin Ilieș, după eliminarea din sezonul 10 Chefi la cuțite. Ce detalii a scos la iveală

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 7 noiembrie 2022. Chef Cătălin Scărlătescu a pus în joc o nouă amuletă. Ce putere și-a folosit... Chefi la cuțite, 7 noiembrie 2022. Concurenții au ales unii pentru alții ingrediente la duel. Ce a nemulțumit-o pe Brigi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x