Antena Căutare

Prima apariție televizată a lui Sorin Ilieș, după eliminarea din sezonul 10 Chefi la cuțite. Ce detalii a scos la iveală

Sorin Ilieș, cuțitul de aur al ui chef Sorin Bontea din sezonul 10 Chefi la cuțite, a pășit în platoul Xtra Night Show alături de Adrian Stroe, cuțitul de aur din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu. Hai să vezi ce detalii a scos la iveală concurentul despre plecarea sa din competiție.

Colaj cu Sorin Ilieș la Chefi la cuțite Galerie
Sorin Ilieș, cuțitul de aur al ui chef Sorin Bontea din sezonul 10 Chefi la cuțite, a pășit în platoul Xtra Night Show alături de Adrian Stroe, cuțitul de aur din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu | Antena 1

Sorin Ilieș, cuțitul de aur din echipa lui chef Sorin Bontea, a părăsit competiția sezonului 10 Chefi la cuțite în ediția 24 a emisiunii, de pe data de 25 octombrie 2022. Concurentul a realizat farfuria ce a obținut cel mai mic punctaj al serii.

De-a lungul show-ului culinar, Sorin Ilieș a demonstrat tuturor că este un bucătar foarte bun. Încă din preselecții, acesta i-a impresionat pe chefi cu preparatul său spectaculos și cu talentul în arta gastronomiei.

Mai mult decât atât, concurentul a făcut istorie în sezonul 10 Chefi la cuțite. Sorin Ilieș a primit cele trei cuțite de aur din partea juraților, lucru unic în cadrul emisiunii.

Citește și: Mesajul transmis de Sorin Ilieș, la scurt timp de la eliminarea de la Chefi la cuțite. „Nu e un secret”

La mai bine de o săptămână de la eliminarea sa din competiție, cuțitul de aur al lui chef Sorin Bontea a apărut din nou pe micile ecrane ale telespectatorilor, dar în calitate de invitat special la Xtra Night Show de la Antena Stars.

Sorin Ilieș și Adrian Stroe, cuțitul de aur din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, au pășit în platoul emisiunii lui Dan Capatos pentru a discuta despre experiența unică pe care au trăit-o la Chefi la cuțite.

Ce dezvăluiri a făcut Sorin Ilieș despre plecarea lui din competiția sezonului 10 Chefi la cuțite

Sorin Ilieș a avut parte de o primă apariție televizată, la scurt timp de la eliminarea din sezonul 10 Chefi la cuțite. Concurentul a scos la iveală detalii neașteptate despre plecarea sa din show-ul culinar.

Citește și: Chefi la cuțite, 1 noiembrie 2022. Adrian Stroe a apelat la un gest neașteptat în bucătărie. Ce a spus că are de gând să facă

„A fost o surpriză pentru toată lumea! Eu am pus foarte multă presiune pe mine, iar atunci când pui foarte multă presiune riști să greșești. Nu știu dacă am reușit să scot din mine ceea ce trebuia. A fost un pic mai greu. Sunt obișnuit cu echipa cu care lucrez, aici a fost un pic mai dificil.

Problema cred că a început la battle-ul patru, înainte de etapa individuală, când n-am gătit carnea pe care mi-am dorit-o eu. Nu a ieșit ceea ce trebuie și am fost un pic demoralizat, iar în battle-ul patru nu am mai reușit să mă gândesc deloc la farfuria pe care eu trebuie să o fac. Am rămas blocat. Asta e!”, a mărturisit Sorin Ilieș.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Cum arată soțul Ștefaniei Pop de la Chefi la cuție. Concurenta s-a căsătorit recent. Cum a arătat în rochie de mireasă... Diseară, la Chefi la cuțite, se scot ”armele” grele din dotare: Chef Scărlătescu aruncă o amuletă năucitoare în lupta cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x