Antena Căutare

Chefi la cuțite, 8 noiembrie 2022. Chefii și-au făcut „urări” în battle-ul 10. Ce probă dificilă le-a dat Gina Pistol

Pentru battle-ul 10 din sezonul 10 de Chefi la cuțite Gina Pistol a anunțat o „temă complicată”. Cele 3 echipe au avut de gătit câte un aperitiv și un main course care să îndeplinească anumite condiții. Înainte ca proba să înceapă, cei trei chefi și-au făcut „urări” care s-au transformat în „săgeți”.  

Colaj cu Gina Pistol și cei trei chefi Galerie
Gina Pistol i-a invitat pe chefii Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu să-și facă urări în battle-ul zece al sezonului zece de Chefi la cuțite | Antena 1

Când a intrat în platoul de la Chefi la cuțite, Gina Pistol i-a invitat pe chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu să-și facă urări, în ziua battle-ului 10: „Noi fiind în sezonul 10 este un fel de aniversare, iar eu, ca de obicei, sunt cadoul vostru.”, a spus prezentatoarea.

Invitați să-și facă urări, chefii nu au ratat ocazia de a-și arunca săgeți.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 noiembrie 2022. Sorin Bontea, deranjat de un gest făcut de echipa lui Cătălin Scărlătescu: „A început proba?”

„Cred că urările s-au transformat în ușoare blesteme”. Ce și-au spus chefii Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu înainte ca battle-ul zece al sezonului zece de Chefi la cuțite să înceapă

„Ce să le urez colegilor mei? Au câștigat, îmi sunt dragi, îi iubesc și eu zic că e timpul să se odihnească în finala sezonului 10. Să se odihnească amândoi și să-l lase pe cel bătrân să-și facă viața”, a spus Sorin Bontea, precizând că vrea să aibă 3 concurenți în Finala sezonului 10 de Chefi lc cuțite.

„Băi bătrâne, tu vorbești de relaxare și e poștașul în fața ușii cu talonul de pensie”, a replicat Florin Dumitrescu.

Cătălin Scărlătescu le-a urat celor doi colegi ai săi să câștige tot de acum încolo, exceptând finala: „Hai că sunt generos”, a spus liderul echipei aurii.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 noiembrie 2022. Tobi Ibitoye a fost eliminat din competiția sezonului 10. Ce a transmis Cătălin Scărlătescu

„Eu vă mulțumesc foarte mult că munciți împreună pentru a sta amândoi împreună la relaxare. Vă mulțumesc foarte mult pentru urări. Sorine, sezonul 10 o să fie primul sezon în care nici tu nu o să ai om în finală”, a spus Florin Dumitrescu.

„Cred că urările s-au transformat în ușoare blesteme”, a concluzionat Gina Pistol.

Gina Pistol a luat pe toată lumea prin surprindere cu o probă dificilă în battle-ul zece al sezonului zece de Chefi la cuțite

Ulterior, prezentatoarea Chefi la cuțite a dat o ghicitoare pentru a-i descrie pe cei care jurizează farfuriile din battle 10, iar echipa lui Cătălin Scărlătescu a fost cea care a ghicit.

Astfel, chefii au aflat că cei care jurizează farfuriile sunt motocicliști, iar Florin Dumitrescu a povestit că tatăl și soția lui nu-i dau voie să dea de permis pentru motocicletă, iar el, „ca un fiu și soț ascultător”, face ce i se spune.

Gina Pistol a descris „tema complicată” din battle 10 și a explicat că avantajul lui Cătălin Scărlătescu pentru că a răspuns la ghicitoare este sarcina de a distribui temele.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 noiembrie 2022. Concurenții au ales unii pentru alții ingrediente la duel. Ce a nemulțumit-o pe Brigitta

Gina Pistol a precizat că în battle 10, sezon 10 Chefi la cuțite echipele au de gătit câte un aperitiv și un main course. Cătălin Scărlătescu a decis cine face un aperitiv asiatic, cine face un aperitiv franțuzesc și ce echipă gătește un aperitiv în stil italian. Totodată, Gina Pistol a precizat că main course-ul trebuie să conțină 3 gusturi: dulce, sărat, acrișor. Cătălin Scărlătescu și-a păstrat stilul italian, stilul asiatic l-a dat către echipa lui Florin Dumitrescu și stilul franțuzesc a ajuns în echipa lui Sorin Bontea.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, lider de audiență cu ediția de luni. Urmează spectacol în bucătărie: un battle greu, în ritm muzical!... Chefi la cuțite, 8 noiembrie 2022. Chef Cătălin Scărlătescu a dat o amuletă care i-a vizat pe Florin Dumitrescu și Sorin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x