Antena Căutare

Chefi la cuțite, 7 noiembrie 2022. Sorin Bontea, deranjat de un gest făcut de echipa lui Cătălin Scărlătescu: „A început proba?”

Ediția din 7 noiembrie 2022 de Chefi la cuțite a început, ca de obicei, cu prezentarea temei battle-ului. Un meniu de 25 de lei, de 40 de lei, sau de 60 de lei a fost tema din battle-ul 9 de Chefi la cuțite, sezonul 10, așa cum a anunțat Gina Pistol. 

Colaj cu Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, vorbind în contradictoriu, la Chefi la cuțite, sezonul 10 Galerie
Gina Pistol a anunțat că tema din battle-ul 9 de Chefi la cuțite, sezonul 10 este „bugete” | Antena 1

Gina Pistol a intrat în bucătăria de la Chefi la cuțite în aplauzele concurenților și i-a anunțat că în battle-ul 9 cei care jurizează preparatele sunt livratorii de mâncare de la Tazz. Ulterior, prezentatoarea le-a dat o ghicitoare chefilor, pentru a desluși tema din battle-ul 9.

„Vreau să vă atac cu un test surpriză”, a spus Gina Pistol înainte de a începe să enunțe ghicitoarea.

După înfângerile din edițiile trecute de Chefi la cuțite, chef Sorin Bontea nu și-a mai dorit să participe la ghicitoare, iar competiția s-a desfășurat între chefii Dumitrescu și Scărlătescu. „Nu mă interesează!”, a spus Sorin Bontea, când a fost întrebat de Gina Pistol de ce nu încearcă să răspundă la ghicitoare.

Citește și: Cătălin Scărlătescu, adevărul despre relația cu chef Bontea și chef Dumitrescu: „Între noi..”

Care este tema din battle-ul 9 de Chefi la cuțite. Gina Pistol: „Vreau să vă atac cu un test fulger”

Ajutat de Titus, chef Cătălin Scărlătescu a scris răspunsul corect al ghicitorii: buget.

Astfel, Gina Pistol le-a explicat că pentru battle-ul 9 cele 3 echipe au de pregătit meniuri de 25 de lei, 40 de lei, 60 de lei (costul materiei prime).

Cătălin Scărlătescu a hotărât cine ce fel de meniu face. Consultandu-se cu echipa, Cătălin Scărlătescu și-a oprit bugetul de 40 de lei. Lui Florin Dumitrescu i-a dat 25 de lei, iar lui Bontea i-a dat 60 de lei.

Citește și: Prima apariție televizată a lui Sorin Ilieș, după eliminarea din sezonul 10 Chefi la cuțite. Ce detalii a scos la iveală

Sorin Bontea, deranjat de un gest făcut de echipa lui Cătălin Scărlătescu, în battle-ul 9 de Chefi la cuțite: „De ce nu-i penalizează nimeni?”

„Mi l-a dat ca să pierd. Până acum cine a avut bugetul cel mai mare la probe de genul acesta a pierdut”, a spus Sorin Bontea când a aflat că a primit cel mai mare buget.

Înainte ca battel-ul să înceapă, Sorin Bontea a observat pe bancul de lucru al echipei aurii câteva pachete de Foitaj, fapt care l-a deranjat:

„Vreau să întreb și eu ceva, no offense! A început proba? Atunci de ce au deja ingrediente pe masă cei de la aurii? Data trecută s-a întâmplat la fel? Vreau să știu și eu ce caută pe masă? De ce nu-i penalizează nimeni?”, a spus Sorin Bontea vizibil deranjat.

„Urla pe acolo că mi-am luat eu ingrediente. El este hoțul numărul 1”, a spus Cătălin Scărlătescu despre reacția colegului său.

„Mă faci pe mine hoț? El e hoțul hoților. De ce nu-i penalizează nimeni?”, a mai spus Sorin Bontea.

„Tensiunea este la cote maxime! Bine ați venit la Chefi la cuțite”, a spus Florin Dumitrescu.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Diseară, la Chefi la cuțite, se scot ”armele” grele din dotare: Chef Scărlătescu aruncă o amuletă năucitoare în lupta cu... Chefi la cuțite, 7 noiembrie 2022. Mădălina Cafadaru și Mădălina Crețan, situație tensionată în bucătărie: „Îmi venea să...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x