Antena Căutare

Chefi la cuțite, 8 noiembrie 2022. NOSFE a fost eliminat din competiția sezonului 10, după battle-ul 10

În ediția de pe 8 noiembrie 2022 de Chefi la cuțite, încă un concurent a fost eliminat. Echipa lui Florin Dumitrescu a rămas cu 5 membri, pentru că NOSFE a obținut cel mai mic punctaj.

Colaj cu NOSFE eliminat de la Chefi la cuțite Galerie
NOSFE a fost eliminat din ediția de pe 8 noiembrie 2022 de Chefi la cuțite | Antena 1

Cel mai mare punctaj din duelul de la Chefi la cuțite difuzat pe 8 noiembrie 2022 a fost de numai 12 puncte, pntru că farfuriile nu s-au ridicat la așteptările celor trei chefi. Pentru prima dată în sezonul 10, Gina Pistol a numit 3 concurenți care să rămână până aproape de final în fața chefilor Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu.

Dacă până acum fiecare concurent nominalizat pleca în bucătărie, în ediția de Chefi la cuțite difuzată pe 8 noiembrie 2022, prezentatoarea i-a desemnat pe Florin Dragmoir, Ștefania Pop și NOSFE să „mai rămână puțin”.

9 puncte „salvatoare” a primit Ștefania Pop, fiind invitată de Gina Pistol să revină în bucătărie. 8 puncte „salvatoare, dar nu satisfăcătoare” a primit cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu. În platou au rămas Andrei Mihalcea din echipa argintie și NOSFE din echipa roz.

Chefii l-au criticat pe Andrei Mihalcea pentru zâmbetul de pe buze: „De ce râzi? De când faci tu salată cu fasole la fois gras? Nu mai râde!”, a spus vizibil supărat Florin Dumitrescu.

„Nu râd, sunt foarte tensionat”, a răspuns Andrei Mihalcea, care a obținut 5 puncte.

„El pare câ zâmbește mereu, dar când e încordat așa stă”, a explicat Sorin Bontea/

Citește și: Chefi la cuțite, 7 noiembrie 2022. Tobi Ibitoye a fost eliminat din competiția sezonului 10. Ce a transmis Cătălin Scărlătescu

NOSFE a fost eliminat din ediția de pe 8 noiembrie 2022 de Chefi la cuțite

NOSFE, care a fost pus în situația de a găti cu rodie, a obținut 4 puncte din partea juraților Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea. Membrii echipei roz au primit cu tristețe vestea că NOSFE a obținut cel mai mic punctaj și au recunoscut că a fost un ajutor de nădejde la battle-uri, un bucătar talentat și un om de excepție.

„Nu meritam să merg mai departe cu farfuria asta, sunt conștient. Experiența Chefi la cuțite mi s-a părut genială. Foarte intensă, mai intensă decât mă așteptam. Eu sunt pregătit să mă duc la concursuri mai complicate”, a spus NOSFE după ce a fost eliminat de la Chefi la cuțite.

„Faptul că a reușit să ajungă la Chefi la cuțit epână în battle 10, printre ultimii 15 oamnei... mi se pare că est eun tanc și o să-l iubesc și mai mult”, a spus soția lui NOSFE, Mădălina Crețan.

Citește și: Chefi la cuțite, 26 octombrie 2022. Un concurent a fost eliminat! Sorin Bontea a pierdut-o pe Arminia Grad

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 8 noiembrie 2022. Chefii au degustat preparatele concurenților. De ce s-au contrazis: „Eu nu fac lobby”... Chefi la cuțite, lider de piață și cu ediția de marți seară. Record de amulete în battle-ul incendiar al acestei seri!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x