Antena Căutare

Chefi la cuțite, 9 aprilie 2024. Chef Alexandru Sautner a „explodat” și a aruncat cu tacâmurile. Ce a urmat în platou

Au ieșit scântei la degustarea juraților din ediția 10 a sezonului 13 Chefi la cuțite, de pe 9 aprilie 2024. Chef Alexandru Sautner a „explodat” și a aruncat cu tacâmurile. Colegii săi au fost luați prin surprindere de reacția lui.

colaj foto cu alexandru sautner si poza cu richard abou zaki la chefi la cutite sezonul 13 Galerie
Alexandru Sautner a avut o reacție neașteptată în timpul degustării, în ediția 10 a emisiunii Chefi la cuțite seszonul 13 | Antena 1

Chef Alexandru Sautner, chef Ștefan Popescu, chef Orlando Zaharia și chef Richard Abou Zaki au trecut printr-o situație uluitoare în ediția 10 din sezonul 13 Chefi la cuțite, de pe 9 aprilie 2024. Cei patru jurați au gătit cu ingrediente impuse de roata norocului.

Aceștia și-au testat abilitățile de bucătari chiar în fața publicului deoarece provocare a fost una pe măsura așteptărilor. Presiunea și adrenalina s-au simțit la cote maxime în platoul show-ului culinar.

Pentru că au mai rămas doar două amulete de câștigat, jurații au scos din dotare toate strategiile pentru a ajunge în etapa battle-urilor cu echipă. Din peisaj nu au lipsit replicile acide și momentele tensionate.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 aprilie 2024. Pictorul Vasile Mureșan, cunoscut drept Murivale, i-a surprins pe jurați cu povestea lui de viață

În timpul degustării din ediția 10 a sezonului 13 Chefi la cuțite, de pe 9 aprilie 2024, chef Alexandru Sautner nu și-a mai putut controla reacțiile și a răbufnit. Fără pic de ezitare, acesta a început să arunce cu tacâmurile.

Reacția neașteptată a juratului i-a luat prin surprindere pe colegii de platou.

Ce l-a enervat pe chef Alexandru Sautner în ediția 10 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 9 aprilie 2024

Au ieșit scântei între chef Alexandru Sautner, chef Orlando Zaharia, chef Ștefan Popescu și chef Richard Abou Zaki la degustarea preparatelor de la jocul pentru amuletă. Lucrurile au luat o întorsătură uimitoare atunci când jurații au început să identifice „greșelile” din farfuriile colegilor de platou.

„N-ai varză! Nici nu trebuie să-l mai dai la jurizare! Unde-i varza aia?! Adică eu mă chinui să fac urechile alea și tu ai o varză, și nu poți să o pui!”, a spus chef Ștefan Popescu despre mâncarea lui chef Alexandru Sautner.

Acest detaliu l-a enervat foarte tare pe jurat: „Am fost atât de aproape să explodez pentru că insistau cu o prostie”.

Tensiunea a atins cote maxime atunci când Richard Abou Zaki i-a reproșat în nenumărate rânduri, într-un mod subtil, că nu a respectat tema jocului de amuletă, punând varză de Bruxelles în farfurie. Chef Alexandru Sautner nu s-a putut abține și a aruncat cu tacâmurile.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 aprilie 2024. Richard Abou Zaki l-a „atacat” pe Orlando Zaharia în timpul degustării de la proba de amuletă

„Măi nebunule! Sparanghelul de unde vine?! Că mă enervezi acum! (...) Mi se ridică tensiunea!”, a mai adăugat juratul, vizibil nervos.

„De ce te agiți? La anii tăi nu trebuie să te agiți, că trebuie să chemăm doctorul!”, i-a spus chef Richard Abou Zaki.

Chef Alexandru Sautner nu a rămas indiferent atunci când a gustat din preparatele colegilor săi: „Hoțul strigă hoțul! Hai să vedem și la tine ingredientele! Unde e dovleacul? Aici ce e? Urechi de melc? Zici că e gumă, mă abțin!”

„L-a tot tachinat pe Ștefan”, a mai evidențiat chef Richard Abou Zaki.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 9 aprilie 2024. Irina Fodor a făcut anunțul ce a stârnit panica printre jurați. Ce a pățit chef Ștefan ... Chefi la cuțite, 9 aprilie 2024. Elwira Petre a anunțat cine a câștigat amuleta zece. Doi jurați au făcut show. Ce a urm...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x