Antena Căutare

Chefi la cuțite, 9 mai 2021. Cea mai spectaculoasă degustare de până acum! Cătălin Scărlătescu, „impresionat până la lacrimi”

În ediția 31 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut parte de o degustare spectaculoasă.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu degustand farfuriile din duelul de la „Chefi la cuțite” Galerie
Una dintre farfuriile din cel de-al doilea duel l-a impresionat pe Cătălin Scărlătescu „până la lacrimi” | Antena 1

Ediția 31 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ne-a ținut cu sufletul la gură și ne-a adus numeroase răsturnări de situație și surprize de neimaginat.

Data trecută, Florin Dumitrescu a rămas fără unul dintre concurenții despre care spunea adesea că se pricepe la gătit.

Farfuriile de la degustare i-au surprins din plin pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

De data aceasta, cel de-al doilea battle a adus celor din competiție o temă cu totul și cu totul specială: fine dining, dar fără carne.

Acest lucru, combinat cu numeroasele emoții, au transformat proba de gătit într-o adevărată provocare de zile mari.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 mai 2021. Irina Fodor, apariție răvășitoare într-o rochie mulată! Reacția neașteptată a lui Cătălin Scărlătescu

După degustare, actorii din serialul „Adela” de la Antena 1 au votat farfuria care i-a impresionat cel mai mult, dar surpriza a fost mare atunci când banda a început să meargă și a adus egalitate. Practic, toate cele trei echipe au intrat la duel.

De data aceasta, frumoasa Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat că ingredientul care a lipsit din proba de battle trebuie folosit acum din plin. Când au auzit că trebuie să pregătească rețete pe bază de carne, concurenții s-au bucurat și s-au apucat imediat de treabă.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 mai 2021. Sorin Bontea a fost acuzat de sabotaj! Cum l-a prins Cătălin Scărlătescu

Deși au trecut abia prin cel de-al doilea duel, membrii echipelor conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au resimțit din plin emoțiile, au făcut greșeli greu de imaginat și chiar s-au certat!

Când timpul de gătit s-a scurs, farfuriile au fost așezate pe bandă și trimise la degustare. Sub cloșurile am descoperire ribeye steak cu piure, piept de rață cu nucșoară și sos de rodii sau sos de ciuperci, piure cu ulei de trufe și mușchiuleț de porc și multe alte delicii.

Chefii au observat imediat faptul că farfuriile au fost destul de complexe și corect gătite. Totuși, una dintre rețete l-a impresionat pe Cătălin Scărlătescu până la lacrimi! Este vorba despre balotina din piept de pui pregătită de Ștefan Borleanu, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 31 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul și să vezi care a fost farfuria care l-a impresionat până la lacrimi pe Cătălin Scărlătescu.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenții din echipa mov, verde sau albastră vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai aproape de finala sezonului 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 9 mai 2021. Greșeala uriașă făcută de un concurent din echipa lui Cătălin Scărlătescu... Chefi la cuțite, 9 mai 2021. Cine a fost eliminat. Cătălin Scărlătescu a pierdut un concurent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x