Antena Căutare

Chefi la cuțite, 9 mai 2021. Verdict neașteptat după al doilea battle! Ce rezultat a adus banda

Banda a adus un verdict complet neașteptat în ediția 31 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Ce echipe intră la duel?

Cătălin Scărlătescu în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 9 Galerie
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut parte de o surpriză uriașă atunci când banda a adus rezutatul votului | Antena 1

După ce au terminat de gătit în cadrul celui de-al doilea battle, cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

În timp ce echipa albastră condusă de Florin Dumitrescu și cea mov a lui Cătălin Scărlătescu aveau fiecare câte trei puncta, abia acesta a fost momentul în care verzii lui Bontea au primit o farfurie. Așa cum era de așteptat, rivalii furculițelor nu au ratat ocazia de-a tachina și de-a face glume.

Banda a adus un verdict surpriză pentru echipe, după al doilea battle din sezonul al emisiunii „Chefi la cuțite”

„Săracul Bontea nici nu știe dacă să se bucure sau să nu se bucure, cred că și el se întreabă dacă nu e cumva o greșeală”, a zis Cătălin Scărlătescu.

Totuși, entuziasmul albaștrilor și al celor din echipa mov a cam început să dispară, căci pe bandă au apărut, una după alta, alte două farfurii verzi. Și uite așa din codașii clasamentului, bucătarii lui Bontea au egalat rapid.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 mai 2021. Irina Fodor, apariție răvășitoare într-o rochie mulată! Reacția neașteptată a lui Cătălin Scărlătescu

Minutele care s-au scurt apoi în bucătăria din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” au adus momente extrem de tensionate atât pentru chefi, cât și pentru concurenți.

Florin Dumitrescu in bucataria chefi la cutite, unde sunt concurentii din sezonul 9

Florin Dumitrescu așteptând cu emoții verdictul adus de bandă

„Băi, dacă pierd ăsta e al meu”, a zis Sorin Bontea, privind un coș de gunoi cu sete de răzbunare.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 mai 2021. Sorin Bontea a fost acuzat de sabotaj! Cum l-a prins Cătălin Scărlătescu

Surpriza a fost mare atunci când banda a adus un scor ce trimite toate cele trei echipe la duel! Sorin Bontea a obținut trei din cele unsprezece puncte, motiv pentru care el va trebui să intre la duel cu toată echipa. Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, fiindcă au patru puncte din unsprezece, vor trimite doar o parte din echipele lor la confruntarea individuală.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 31 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 9 mai 2021. Actorii din serialul „Adela” au degustat farfuriile și au avut o surpriză! Ce a făcut Răzva... Chefi la cuțite, 9 mai 2021. Ceartă între echipele conduse de Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Ce gest a aprins scânte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x