Antena Căutare

Chefi la cuțite, 9 martie 2021. Keed de la Șatra Benz a făcut dezvăluiri uluitoare despre viața sa. Ce verdict a primit

Keed (pe numele său adevărat Ioniță Bogdan David) are 32 de ani și este membru al celebrei trupe Șatra BENZ. Ce reacție au avut jurații „Chefi la cuțite” când l-au văzut?

keed în ediția 6 din sezonul 9 Chefi la cuțite Galerie
Keed a decis să pregătească o super rețetă de vită și tăiței „cu draci pe ei” | Antena 1

Sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1 este unul cu adevărat spectaculos. În ediția 6 a îndrăgitului show culinar, Keed a decis să arate tuturor că este nu doar un artist cu un succes de invidiat, ci și un bun bucătar!

Keed de la Șatra BENZ i-a uimit pe jurați în ediția 6 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Chiar dacă și-a dorit de mai demult să participe la „Chefi la cuțite”, iată totuși că abia acum acesta și-a făcut curaj.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 martie 2021. Sorin Bontea a dat primul cuțit de aur! Cine este Paul Vasile, bucătarul care a făcut senzație

Pentru a-i impresiona pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, Keed a decis să pregătească o super rețetă de vită și tăiței „cu draci pe ei”!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cântărețul a dezvăluit faptul că își dorește extrem de mult să ajungă într-una dintre echipe și că, atunci când gătește acasă, se simte ca și când ar fi în locul concurenților ce gătesc contra cronometru, la „Chefi la cuțite”.

Keed de la Șatra Benz la „Chefi la cuțite”

Keed de la Șatra Benz la „Chefi la cuțite”

După ce a pregătit farfuria, Keed a așteptat cu sufletul la gură degustarea făcută de jurați. Sorin

Sorin Bontea a început să râdă cu lacrimi atunci când l-a văzut pe excentricul tânăr. Apoi, jurații au dorit să descopere mai multe detalii despre artistul. Am aflat astfel că celebrul Keed ar vrea să facă parte din echipa lui Sorin Bontea. Acesta s-a apucat de muzică la 16 ani, a fost un an la facultate, a împărțit ziare în Danemarca, a vândut cosmetice în Marea Britanie și abia apoi a descoperit succesul, alături de trupa Șatra Benz.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 martie 2021. Cine a câștigat amuleta 6! Clasamentul chefilor s-a schimbat

Marea surpriză a fost atunci când Florin Dumitrescu i-a oferit atât cuțitul negru, cât și cel argintiu, pentru invitați. Keed nu a stat pe gânduri și a ales să meargă în bootcampul „Chefi la cuțite”.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 6 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul și să descoperi și alte detalii despre concurent.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1

Chefi la cuțite, 9 martie 2021. Cine a câștigat amuleta 6! Clasamentul chefilor s-a schimbat... Chefi la cuțite, 9 martie 2021. Gabriela Porumbel a povestit cu lacrimi în ochi ce poveste înduioșătoare are familia ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x