Chefi la cuțite, 9 martie 2021. Sorin Bontea a dat primul cuțit de aur! Cine este Paul Vasile, bucătarul care a făcut senzație

Paul Vasile are 27 de ani, este din Cernica și a decis să vină la „Chefi la cuțite” pentru a demonstra faptul că are toate șansele să ajungă un bucătar de renume. Pentru rețeta sa, Sorin Bontea i-a oferit cuțitul de aur!

Paul Vasile a primit cuțitul de aur de la Sorin Bontea

Antena 1

Chiar dacă are deja ani buni de experiență în bucătărie, emoțiile au fost mari pentru Paul Vasile.

Tânărul este extrem de pasionat de bucătărie, acesta fiind și motivul pentru care și-a făcut tatuaje tematice, pe care Gina Pistol le-a remarcat imediat.

Sorin Bontea a dat primul cuțit din aur din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Paul Vasile a recunoscut faptul că încă de la vârsta de șase ani și-a descoperit pasiunea pentru bucătărie și pentru gătit. Iată totuși că timpul a trecut și totul s-a transformat apoi într-o meserie!

„Am vrut să urmez o școală de bucătari și am făcut asta. Nu am lipsit de la nicio practică, nu lipseam niciodată. Chiar și de Crăciun m-am dus la practică, să pot să învăț. Am emoții, acasă îți iese mai bine, când ești în elementul tău. Imediat după cursuri am vrut să mă angajez într-o bucătărie profesionistă. Am fost ajutor de ajutor de bucătar, eram băiatul care spală pe jos, cară farfurii, duce gunoiul. La vârsta de 23 de ani am avut oportunitatea de-a pleca la Londa, unde am lucrat în diferite locuri (...). Am plecat și la un restaurant cu o stea Michelin”, a povestit tânărul.

Ca să-i impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, Paul Vasile a ales să facă păstrăv poșat cu piure de conopidă, ulei verde de mărar, spumă de soc și crutoane de mămpligă.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 martie 2021. Keed de la Șatra Benz a făcut dezvăluiri uluitoare despre viața sa. Ce verdict a primit

„Eu mă cred un bucătăraș, nu mă cred chiar bucătar. Avem foarte puțini bucătari în România. Să merg în etapa următoarea ar însemna să evoluez în cariera mea de bucătar. Nu îmi e frică de competiție, de stres, pentru că am lucrat atâția ani în bucătărie.”, a mai adăugat acesta, sperând că-i va impresiona pe jurați.

Paul Vasile, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea în sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Paul Vasile, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea în sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Banda a mers, cloșurile s-au ridicat și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost impresionați instant de cât de bine arată farfuria. Cei trei au analizat extrem de atent fiecare detaliu al preparatului și apoi au dorit să afle mai multe detalii despre tânărul care a „pornit de la mici și grătare” și apoi a ajuns să lucreze în străinătate. Pas cu pas, Paul Vasile a povestit ce experiență de bucătar are, pe unde a lucrat, ce știe să facă și ce a gătit în farfurie.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 martie 2021. Cine a câștigat amuleta 6! Clasamentul chefilor s-a schimbat

Cei trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite” l-au „fiert” bine de tot și apoi a venit surpriza! Paul Vasile a primit cuțitul de aur de la Sorin Bontea.

„E clar că mergi mai departe, ai trei cuțite și mergi mai departe. Unul va trebui să iei, ca să mergi mai departe, dar eu cred că meriți cuțitul ăsta. Vasile, este primul cuțit de aur din sezonul acesta, nici eu nu am foarte multe cuvinte de spus. Doar că acest cuțit înseamnă o mare responsabilitate, sper să poți să ții sub control mai mult de 3-4 oameni. Este challengul meu și al tău”, a mărturisit Sorin Bontea, după ce a analizat extrem de bine decizia luată.

„Să știi că îl primeai de la toți trei dintre noi, dar deja ai răspuns că vrei la Sorin Bontea”, a mărturisit Florin Dumitrescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 martie 2021. Diana Ștefania Sarca i-a lăsat fără cuvinte pe chefi, deși are doar 15 ani! Ce farfurie a pregătit

Momentul a fost unul cu adevărat savuros și chiar și Speak a venit din culise, ca să îl cunoască pe cuțitul de aur!

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 6 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul și să descoperi și alte detalii despre concurent.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1

Ultimele știri