Antena Căutare

Chefi la cuțite, 9 noiembrie 2022. Chef Sorin Bontea, dezamăgit de preparatul echipei sale: „E o mare rușine”

Battle-ul 11 a fost cu ghinion pentru echipa lui Sorin Bontea. Cu două amulete care i-au pus în încurcătură pe membrii echipei argintii, preparatele nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor chef-ului.

Colaj cu Sorin Bontea, Gigi și Florica, în bucătăria de Chefi la cuțite Galerie
Sorin Bontea a răbufnit în battle-ul 11 de la Chefi la cuțite, iar Florica Baboi a început să plângă | Antena 1

În battle-ul 11, membrii echipei lui Sorin Bontea au gătit legați la mâini doi câte doi și nu au avut voie să vorbească. Cele două amulete date de chef Scărlătescu și de chef Dumitrescu și-au îndeplinit scopul și anume acela de a-i încurca pe adversari. Pe tot parcursul probei chef Sorin Bontea nu le-a putut da indicații verbale concurenților săi și nici rulada, nici eclerul nu au fost pe măsura așteptărilor sale.

Flori a spus de la început că nu cunoaște rețeta exactă a eclerului, însă a precizat că a mai făcut în trecut, asumându-și prepararea desertului, care în cele din urmă nu a avut un aspect plăcut, motiv pentru care adversrii l-au asemuit mai degrabă cu un pișcot.

Nici rulada nu arăta prea bine, iar chef Sorin Bontea a răbufnit la finalul probei, când a avut voie să vorbească.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 noiembrie 2022. Chefii au degustat preparatele concurenților. De ce s-au contrazis: „Eu nu fac lobby”

Sorin Bontea a răbufnit în battle-ul 11 de la Chefi la cuțite. Florica Baboi a început să plângă

„V-a luat 60 și ceva de minute să faceți o ruladă? Ăștia sunt gata de 3 ore (n.r. echipa roz) , tot bucătari și ei, ce să vezi? Desert? Pe 32 avem1 Am râs, dar nu mai pot! Știți unde mergeți”, a spus Sorin Bontea furios.

„Măcar dacă mă puneați la ruladă ieșea ceva mai bun”, a răspuns Flori plângând.

„Ai zis că faci ăla (n.r. ecler)”, i-a spus Sorin Bontea Floricăi.

„Nu mai plânge, Flori. Că am dat-o în bară toți”, i-a spus Gabi colegei sale ca a izbucnit în lacrimi.

„N-avem nicio șansă”, a spus Sorin Bontea.

Colegii de la celelalte două echipe s-au amuzat când au văzut aspectul farfuriei argintii.

„Cum ați făcut chestia asta, pentru că nici dacă mă chinui să-mi iasă n-o să-mi iasă în viața mea așa ceva”, a spus Manciu de la roz.

„Flori și-a asumat că știe să facă eclerul că a mai făcut”,a spus Gabi.

„Fiecăruia i-a fost greu. Chef e singurul care poate să ne certe”, a spus Gigi.

„Ce să mai? Mi-e rușine și să mă uit la colegi”, a spus Flori.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 noiembrie 2022. Cine a câștigat battle-ul zece. Una dintre echipe nu a primit nici măcar o farfurie

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 9 noiembrie 2022. Lupta amuletelor din sezonul 10. Ce dezavantaje au echipele în battle 11: „E de Doamn... Chefi la cuțite, 9 noiembrie 2022. Chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu, discuție aprinsă în culise: „A sărit c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x