Antena Căutare

Chefi la cuțite, 9 noiembrie 2022. Cine a câștigat battle-ul 11. Chef Cătălin Scărlătescu a ieșit din bucătărie: „S-a predat?”

Juriul din battle-ul 11 de Chefi la cuțite a avut un verdict categoric. Banda a adus 9 farfurii din 11 pentru echipa lui Florin Dumitrescu. 

Colaj cu cei 3 chefi, la Chefi la cuțite Galerie
Echipa lui Florin Dumitrescu a câștigat detașat battle-ul 11 din sezonul 10 de la Chefi la cuțite | Antena 1

Înainte ca banda să aducă verdictul final, chef Cătălin Scărlătescu a lovit cu piciorul coșul de gunoi și a luat decizia de a părăsi bucătăria. În momentul în care liderul echipei aurii a ieșit pe ușă, scorul era de 4 farfurii roz, 2 argintii și 0 aurii.

„Patru farfurii Dumitrescu, două farfurii Bontea, n-am ce să-ți spun. Nu-i corect. Atât de la mine astăzi. Pur și simplu m-a dat peste cap”, a spus chef Cătălin Scărlătescu despre momentul în care a decis să părăsească bucătăria.

Chef Cătălin Scărlătescu a părăsit bucătăria în timp ce banda aducea verdictul din battle-ul 11 al sezonului 10 Chefi la cuțite

„S-a predat? A plecat?”, au spus Sorin Bontea și Florin Dumitrescu după ce colegul lor a ieșit din bucătărie.

„Îi înțeleg supărarea pentru că desertul de la auriu a fost mai bun decât la argintiu. Faptul că puiul a fost crud… au mai mâncat degustătorii la noi chestii crude, nasoale care n-au fost în temă și au votat cel puțin o farfurie - două”, a spus chef Florin Dumitrescu.

„Eu nu sunt supărată pe chef că a ieșit. Mi-e ciudă că a simțit ce-o fi simțit ca să iasă din platou”, a spus Mădălina Crețan.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 noiembrie 2022. Chefii au degustat preparatele concurenților. De ce s-au contrazis: „Eu nu fac lobby”

Echipa lui Florin Dumitrescu a câștigat detașat battle-ul 11 din sezonul 10 de Chefi la cuțite

În cele din urmă, banda a adus verdictul final. Echipa lui Florin Dumitrescu a câștigat detașat cu 9 farfurii roz pe bandă.

„Sunt foarte fericită pentru echipă. Meritam să câștigăm. Chef Dumitrescu ne-a spus azi că e foarte mândru de noi și faptul că ne-a spus că este mândru de noi a fost cred că și pete victorie ”, a spus Ștefania.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 noiembrie 2022. Chef Cătălin Scărlătescu a dat o amuletă care i-a vizat pe Florin Dumitrescu și Sorin Bontea

„Bravo, a fost bună farfuria! Era de așteptat”, a spus Sorin Bontea.

„N-am ce să comentez. Farfuria lui Dimitrescu a fost gustoasă, arătoasă”, a spus Cătălin Scărlătescu care se afla afară în momentul în care echipa lui a aflat că nu a obținut nici măcar o farfurie din partea patinatorilor.

„N-ai, boss, cum să iei 0 farfurii cu ce am făcut”, a mai spus Lady NOSFE.

Aveți grijă ce faceți la duel”, le-a spus Florin Dumitrescu membrilor echipei aurie.

„Surpriza în competiția asta ține și de cine degustă farfuriile. Până la urmă gusturile sunt împărțite. Jurații nu gândesc cum gândește un bucătar. Le-a plăcut, poate, un element, le rămâne fixat și decid”, a spus Adrian, cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu.

Cele două echipe care au intrat la duel în urma battle-ului 11 au fost echipa argintie a lui chef Sorin Bontea și cea aurie a lui chef Cătălin Scărlătescu.

„Fără cuvinte”, a spus chef Scărlătescu după ce a aflat că echipa sa a intrat la duel cu 0 farfurii.

„Sper să mai vorbească sezonul ăsta Scărlătescu cu mine. Eu țin la Grasu. Doamne ferește! Chiar țin la el, ne știm de atâta timp”.

„Noi plecăm la bere! Baftă la duel”, a spus Florin Dumitrescu.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 9 noiembrie 2022. Chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu, discuție aprinsă în culise: „A sărit c... Chefi la cuțite, 9 noiembrie 2022. Brigitta Gheorghe a primit cel mai mic punctaj la duel, dar un chef a dat amuleta sal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x