Antena Căutare

Chefi la cuțite, 8 noiembrie 2022. Chef Cătălin Scărlătescu a dat o amuletă care i-a vizat pe Florin Dumitrescu și Sorin Bontea

În battle-ul 10 al sezonului 10 de Chefi la cuțite, Cătălin Scărlătescu a pus la bătaie o amuletă care i-a vizat pe chefii Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. 

Chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, în platoul emisiunii Chefi la cuțite Galerie
Cătălin Scărlătescu a folosit o nouă amuletă în battle-ul 10 al sezonului 10 de Chefi la cuțite | Antena 1

Imediat cum a început battle-ul 10 al sezonului 10 de Chefi la cuțite, Cătălin Scărlătescu a apăsat butonul roșu care anunța folosirea unei amulete. Inițial, concurenții echipelor adverse s-au speriat când au auzit sunetul care anunța folosirea unei amulete, dar s-au relaxat când au aflat că puterea amuletei îi viza pe Florin Dumitrescu și Sorin Bontea.

„Am rămas blocat! Nu știam cine a dat amuleta”, a spus Florin Dragomir.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 noiembrie 2022. Sorin Bontea, deranjat de un gest făcut de echipa lui Cătălin Scărlătescu: „A început proba?”

Cătălin Scărlătescu a folosit o nouă amuletă în battle-ul 10 al sezonului 10 de Chefi la cuțite

„Sorin și Florin, pe voi doi vă vizează amuleta asta. La semnalul meu să cânte muzica. Refrenul melodiei mele preferate de câte ori vreau eu”, a spus Cătălin Scărlătescu despre puterea amuletei sale.

Astfel, potrivit amuletei, chefii Florin Dumitrescu și Sorin Bontea trebuie să cânte un refren impus de Cătălin Scărlătescu, la cererea acestuia. Liderul echipei aurii a ales refrenul unei melodii pentru copii: Oac Oac Diri Diri Dam.

După ce Cătălin Scărlătesu a explicat tema amultetei, concurneții au continuat să își aleagă ingredientele și să înceapă să gătească.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 noiembrie 2022. Chef Cătălin Scărlătescu a pus în joc o nouă amuletă. Ce putere și-a folosit

Andrei Mihalcea, sub presiune în battle-ul zece Chefi la cuțite: „L-a luat cu fibrilații! Avea pulsul 700”

Andrei Mihalcea a fost foarte emoționat în timpul probei și a atras atenția când nu înțelegea cum trebuie să taie roșia cubulețe.

„Eram în eroare totală. Nu înțelegeam. Nu știu de ce mă agit. orice aș face eu transpir și mă agit”, a spus concurentul lui Sorin Bontea.

„L-a luat cu fibrilații! Avea pulsul 700”, a spus Gigi despre colegul său de echipă.

Ulterior, Andrei Mihalcea a fost trimis în cămară să aducă coroandru și pentru că nu l-a identificat a venit în platou cu un buchet de ierburi. Pentru că în buchet nu se regăsea planta căutată, Sorin Bonta l-a însoțit pe Andrei Mihalcea în căbară și l-a ajutat să găsească corinadrul, care se găsea în partea opusă față de locul în care căuta el. În cele din urmă, coriandrul nărăvaș a ajuns pe bancul de lcuru al echipei lui Sorin Bontea.

Citește și: Chefi la cuțite, 31 octombrie 2022. Brigitta Gheorghe și Andrei Mihalcea și-au pus în dificultate adversarii. Ce s-a aflat

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 8 noiembrie 2022. Chefii și-au făcut „urări” în battle-ul 10. Ce probă dificilă le-a dat Gina Pistol... Chefi la cuțite, 8 noiembrie 2022. Cine a câștigat battle-ul zece. Una dintre echipe nu a primit nici măcar o farfurie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x