Antena Căutare

Chefi la cuțite, 9 noiembrie 2022. Pe cine a sunat Florin Dumitrescu în battle-ul 11 și ce amuletă periculoasă a dat Sorin Bontea

Gina Pistol le-a explicat celor trei echipe din sezonul 10 de la Chefi la cuțite că pentru battle-ul 11 au de gătit câte o ruladă fine dining și câte un desert, iar chef Sorin Bontea a îngreunat această probă pentru celelalte două echipe, folosind o amuletă. Totodată, înainte de începutul probei, Florin Duitrescu a dat un telefon special.

Colaj cu Gina Pistol și chefii Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu Galerie
Chef Sorin Bontea a folosit o amuletă puternică în battle-ul 11 al szonului 10 de Chefi la cuțite | Antena 1

Când Gina Pistol a intrat în bucătărie, chef Florin Dumitrescu a precizat că trebuie să-și sune un prieten italian: „De față cu noi?”, a întrebat prezentatoarea. Liderul echipei roz și-a întrebat prietenul dacă se pune carne în preparatul italienesc realizat de echipa lui Cătălin Scărlătescu în battle-ul precedent. Italianul a explicat că acel preparat cu carne nu mai este un aperitiv, ci un fel principal, spre bucuria chefilor Dumitrescu și Bontea care au fost de părere că chef Scărlătescu a câștigat nerespectând proba.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 noiembrie 2022. Chefii au degustat preparatele concurenților. De ce s-au contrazis: „Eu nu fac lobby”

„De față cu noi?”. Pe cine a sunat chef Florin Dumitrescu în bucătăria Chefi la cuțite.

În cele din urmă, Cătălin Scărlătescu și-a sfătuit colegii să depășească momentul și să se concentreze pe probele următoare. „Tu nu știi că italienii nu știu de capul lor? Ăștia doi s-au apucat de glume”, a spus Cătălin Scărlătescu.

„Gina a încercat să depășească momentul când s-a pornit grădinița haos, scandal, ceartă, cred că avem nevoie de bodyguarzi. E groasă”, a spus Florin Dumitrescu.

După mai multe discuții și săgeți, chefii au trecut peste moment și au ascultat-o pe Gina care le-a spus că proba din battle-ul 11 constă în pregătirea unei rulade fine dining ca main course și prepararea unui desert (ecler, choux a la creme și tartă).

Citește și: Chefi la cuțite, 8 noiembrie 2022. Concurenții au încercat să se pună unii pe alții în dificultate. Ce ingrediente au avut la duel

Ce amuletă a folosit Sorin Bontea, înainte ca battle-ul 11 din sezonul 10 de Chefi la cuțite să înceapă

Sorin Bontea a fost primul care a dat răspunsul la ghicitoare (patine) și a fost cel care a decis ce desert gătește fiecare echipă pentru jurați (baletul de la Dancing on ice).

Sorin Bontea a apăsat pe butonul care anunța folosirea unei amulete: „Poți interzice celorlalți doi chefi să spună echipelor lor ce preparat vor găti. Concurenții vor alege singuri!”

Chef Bontea a decis ca echipa lui să gătească ecler, echipa roz tartă și echipa aurie choux a la creme.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, lider de piață și cu ediția de marți seară. Record de amulete în battle-ul incendiar al acestei seri!... Chefi la cuțite, 9 noiembrie 2022. Lupta amuletelor din sezonul 10. Ce dezavantaje au echipele în battle 11: „E de Doamn...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x