Antena Căutare

Chefi la cuțite, 9 octombrie 2023. Banda a adus verdictul surprinzător și s-au spart lucruri în platou. Cine a intrat la duel

În ediția 23 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 9 octombrie 2023, banda a adus un verdict mult așteptat, iar haosul s-a dezlănțuit. Echipa câștigătoare nu și-a mai putut stăpâni fericirea și a luat platoul show-ului culinar cu asalt.

colaj foto banda Chefi la cuțite 9 octombrie 2023. Galerie
Banda a adus verdictul surprinzător și s-au spart lucruri în platou, în ediția 23 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 9 octombrie 2023. Echipa câștigătoare nu și-a mai putut stăpâni fericirea | Antena 1

După o probă tensionată în care au ieșit la iveală tensiunile din echipe, iar răbdarea celor trei chefi a ajuns la limită, cu toții s-au întors în bucătărie pentru a aștepta verdictul. Presiunea mizei uriașe de a nu mai pierde niciun om a început să se simtă din ce în ce mai tare, pe măsură ce Marea Finală se apropie.

În această seară, degustătorii au fost oameni din agențiile de publicitate care au analizat preparatele în cele mai mici detalii și au ales farfuria favorită. Tensiunea a atins cote maxime în platoul Chefi la cuțite, pe măsură ce banda a mai adus câte o farfurie, în ediția 23 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 9 octombrie 2023.

„Nu știu de ce ne mai puneți pe noi la bandă. Că e tortură!”, a declarat Raluca.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 octombrie 2023. Irina Fodor a adus o nouă provocare ce a băgat spaima în toți. Ce au făcut chefii

„Hai să ținem un moment de reculegere pentru echipa lui Cătălin”, a propus chef Dumitrescu în timp ce echipele așteptau verdictul.

„Hai să ne păstrăm vibe-ul”, au concluzionat membri echipei Soarelui Răsare când tabela arăta 3-2-1 în favoarea Amanitei Regale, iar Maryoris a început să spună o rugăciune.

Echipa Soarelui Răsare a câștigat pentru prima dată în al optulea battle, în ediția 23 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 9 octombrie 2023. Cum au reacționat

După ce scorul a ajuns la 4-3-2, banda a adus verdictul incontestabil cu farfuriile portocalii, iar echipa Soarelui Răsare a câștigat al optulea battle de la Chefi la cuțite, sezonul 12. Acela a fost momentul în care concurenții, în frunte cu șeful s-au descătușat.

Haosul s-a dezlănțuit îl platou după prima vicotrie a echipei portocalii, în ediția 23 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 9 octombrie 2023.

Chef Sorin Bontea a luat cel mai apropiat coș de gunoi și a aruncat cu el, Habibi s-a aruncat pe jos și s-au îmbrățișat cu toții.

„Dacă pierdeam, nu știu ce făceam iar. Mă ceream acasă. Îmi luam un scăunel, stăteam în spate și ziceam: copii, azi faceți ce vreți că ideile mele par că nu funcționează. Mi-a dat niște bucăti (n.r. Maryoris) de mă ustură palemele și acum, dă-i pe stânga, dă-i pe drapta. Zic mă dau puțin mai în spate că poate îmi dă și un pumn”, a declarat chef Sorin Bontea după ce echipa Soarelui Răsare a câștigat battle-ul din ediția 23 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 9 octombrie 2023.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 octombrie 2023. Răsturnare de situație la eliminare. Cine a fost salvat de la eliminare

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 9 octombrie 2023. Chef Florin Dumitrescu și-a ieșit din fire la probă: „Am înnebunit!”. Ce detaliu l-a ... Chefi la cuțite, 9 octombrie 2023. Irina Fodor a intervenit printre concurenți la proba individuală. Ce s-a întâmplat ap...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x