Antena Căutare

Chefi la cuțite, 9 octombrie 2023. Irina Fodor a adus o nouă provocare ce a băgat spaima în toți. Ce au făcut chefii

În ediția 23 de la Chefi la cuțite sezonul 12, din 9 octombrie 2023, Irina Fodor a dat startul unei noi probe pentru a stabili ordinea în care echipele își ale ingredientele. A fost o noutate chiar și pentru cei trei chefi, care s-au implicat trup și suflet.

colaj foto irina fodor si cei trei chefi la chefi la cutite sezonul 12 Galerie
În ediția 23 de la Chefi la cuțite sezonul 12, din 9 octombrie 2023, Irina Fodor a dat startul unei noi probe pentru a stabili ordinea în care echipele își ale ingredientele | Antena 1

Irina Fodor și-a făcut apariția în platou, dar nu a venit cu o veste bună pentru concurenții rămași în cele trei echipe. Prezentaorea TV i-a anunțat că urmează o probă „un pic complicată”, iar „nebunia” s-a dezlățuit, în ediția 23 de la Chefi la cuțite sezonul 12, din 9 octombrie 2023.

„Este vorba de mimă”, a fost vestea pe care a dat-o aceasta. În timp ce unii concurenți s-au bucurat să afle despre ce este vorba, chef Florin Dumitrescu a încercat să se facă mic și să se ascundă.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 octombrie 2023. Răsturnare de situație la eliminare. Cine a fost salvat de la eliminare

Cei trei chefi și echipele lor au jucat mima, în ediția 23 de la Chefi la cuțite sezonul 12, din 9 octombrie 2023. Cum s-au descurcat

Înainte de a da startul jocului de mimă, din ediția 23 de la Chefi la cuțite sezonul 12, din 9 octombrie 2023, prezentatoarea le-a explicat tuturor regulile.

„Vom juca acest joculeț pe rând. Rikito va veni la fiecare echipă cu un plic. Fiecare plic are un număr fix de cartonașe. Avem o clepsidră care ne arată 5 minute, iar în acele minute, chef-ul trebuie să ghicească ceea ce mimează concurenții. Regula de bază e că în momentul în care începem jocul, trebuie să fie liniște totală în platou. Trebuie să nu aud niciun cuvânt și să nu văd niciun semn care ar putea ajuta”, a mai adăugat Irina.

„Mă gândesc când o ajuge pe la Habibi, pe la Mary, că ei nu prea înțeleg”, a spus îngrijorat chef Sorin Bontea.

Deși echipa magenta a fost cea care a pornit, când au văzu concurenții ce cuvinte au de mimat, le-a pierdit entuziasmul. „Pentru mimă în limba română, apăsați tasta 1”, a glumit chef Florin Dumitrescu. Cu toate acestea, ei au ghicit 3 cuvinte.

Umătoarea echipă care și-a făcut curaj a fost cea turcoaz. Concurenții au dat tot ce au avut mai bun pentru a mima cuvintele de pe cartonașe, dar lui chef Cătălin Scărlătescu nu i-a fost așa ușor să ghicească. Astfel, echipa Saint-Tropez a reușit să descopere doar 2 cuvinte, din ediția 23 de la Chefi la cuțite sezonul 12, din 9 octombrie 2023.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 octombrie 2023. Chef Bontea a dat alarma în platou, iar Rikito și-a făcut apariția. Ce avantaj uriaș a adus

A venit și rândul echipei portocalii, iar chef Sorin Bontea a încercat din răsputeri să îi depășească pe adversari și să obțină avantajul. Și au reșit, cu 4 cuvinte.

„Dacă îi vedeați fața lui Valentin...roșu. Pune băiatul ăsta așa de mult suflet în orice face. Nu știam ce să fac, dacă să mă iau de el. Ziceai că vrea să ma bată”, a adăugat căpitanul echipei Soarelui Răsare.

Irina Fodor a descoperit apoi cele 12 ingrediente ascunse sub cloșuri, iar echipele au început să aleagă ingrediente, în ordinea punctelor obținute la jos. De data aceasta, chefii au ales primii.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Concurent salvat de la eliminare la Chefi la cuţite, într-o ediţie lider de audienţă. Chef Dumitrescu şi-a folosit amule... Chefi la cuțite, 9 octombrie 2023. Chef Florin Dumitrescu și-a ieșit din fire la probă: „Am înnebunit!”. Ce detaliu l-a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x