Chefi la cuțite

ÎN CURÂND, UN NOU SEZON!

Nu e nimeni ca ei! Familia Ioniță a pus stăpânire pe bucătăria Chefi la cuțite: „Am o datorie pe care trebuie să o achit!”

 

Chefi la cuțite. Ediția 14 mai. Pe Carmen Ioniță am mai văzut-o la Chefi la cuțite! Fosta concurentă a mărturisit că are o datorie de achitat, așa că a pregătit cinci feluri!

Ca ei, nu mai e nimeni! Familia Ioniță a pus stăpânire pe bucuătărie și părea că vrea să mai plece! Au vrut să pregătească nici mai mult, nici mai puțin de cinci feluri de mâncare pentru cei trei jurați!

„Deoarece suntem foarte buni, am hotărât să ne prezentăm în concurs cu cinci preparate destul de dificile”, a spus Carmen Ioniță.

S-au pus pe treabă. În fața celor trei jurai au ajuns pate de ficat, pate de ciuperci și insalta de arpacaș, trei rețete deosebite, pentru a împăca mai multe gusturi și prepelițe umplute, cu conopidă gratinată.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI