Antena Căutare

Ce frumusețe! Yessenia Sara Salgado Carvajal a plecat din Caraibe și a ajuns la Chișcani, lângă Brăila

Yessenia Sara Salgado Carvajal, are 25 de ani,  este blogger şi vine din Brăila! Doar că, așa cum o recomandă și numele, Sara nu s-a născut în România, ci departe de a noastră țară. De foarte departe!

Yessenia Sara Salgado Carvajal, are 25 de ani, este blogger şi vine din Brăila! Doar că, așa cum o recomandă și numele, Sara nu s-a născut în România, ci departe de a noastră țară. De foarte departe!

Concurenta e originară din Honduras şi le-a pregătit chefilor o reţetă tradițională din ţara ei!

"Eu gătesc foarte, foarte mult și sunt pasionată de bucătărie. Mama, de asemenea. E greu să găsesc în România produse care să mă ajute să gătesc în stilul latino-american", spune Yessenia. Îi place și mâncarea românească, știe să facă mămăligă.

Speră să reușească să impresioneze chefii, atât cu gustul, cât și cu faptul că nimeni, vreodată, nu a gătit la "Chefi la cuțite" un preparat tradițional latino-american. Povestea ei este impresionantă.

Doamne, cât s-a putut râde! Chef Florin Dumitrescu şi-a îndreptat părul cu placa, după ce a pierdut un pariu... Audienţă record pentru „Chefi la cuţite”, de la premiera sezonului șapte! Câți oameni au stat cu ochii pe cel mai iubit ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x