Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00iUmor (r)

Chefi la cuțite

SEZONUL 7 | INTEGRAL

Ce frumusețe! Yessenia Sara Salgado Carvajal a plecat din Caraibe și a ajuns la Chișcani, lângă Brăila

Yessenia Sara Salgado Carvajal, are 25 de ani,  este blogger şi vine din Brăila! Doar că, așa cum o recomandă și numele, Sara nu s-a născut în România, ci departe de a noastră țară. De foarte departe!

Yessenia Sara Salgado Carvajal, are 25 de ani, este blogger şi vine din Brăila! Doar că, așa cum o recomandă și numele, Sara nu s-a născut în România, ci departe de a noastră țară. De foarte departe!

Concurenta e originară din Honduras şi le-a pregătit chefilor o reţetă tradițională din ţara ei!

"Eu gătesc foarte, foarte mult și sunt pasionată de bucătărie. Mama, de asemenea. E greu să găsesc în România produse care să mă ajute să gătesc în stilul latino-american", spune Yessenia. Îi place și mâncarea românească, știe să facă mămăligă.

Speră să reușească să impresioneze chefii, atât cu gustul, cât și cu faptul că nimeni, vreodată, nu a gătit la "Chefi la cuțite" un preparat tradițional latino-american. Povestea ei este impresionantă.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube