Antena Căutare

Doamne, cât s-a putut râde! Chef Florin Dumitrescu şi-a îndreptat părul cu placa, după ce a pierdut un pariu

 În urma unei provocări pierdute, chef Dumitrescu a fost nevoit să își îndrepte părul. Așa se face că s-a lăsat cu hohote de râs în platoul celui mai iubit show culinar, Chefi la cuțite. Bontea și Scărlătescu s-au amuzat teribil de ipostaza în care a fost pus colegul lor de jurizare. „Dacă nu ți se încrețește la loc, ce facem?”, spune chef Scărlătescu nedumerit.

În urma unei provocări pierdute, chef Dumitrescu a fost nevoit să își îndrepte părul. Așa se face că s-a lăsat cu hohote de râs în platoul celui mai iubit show culinar, Chefi la cuțite. Bontea și Scărlătescu s-au amuzat teribil de ipostaza în care a fost pus colegul lor de jurizare. „Dacă nu ți se încrețește la loc, ce facem?”, spune chef Scărlătescu nedumerit.

După ce cei trei s-au provocat reciproc la un joc de Taboo și au încercat să își facă coechipierul să ghicească un cuvânt scris pe un cartonaș extras, contracronometru, chef Florin Dumitrescu s-a declarat învins și a fost nevoit să îndeplinească o poruncă.

”Trebuie să îți îndrepți părul! Dacă nu se încrețește la loc, ți-l punem pe bigudiuri!”, e de părere chef Bontea.

Reacția întregii echipe a fost una cu totul și cu totul savuroasă, iar jurații nu s-au oprit din râs nici măcar în timpul degustărilor: ”Zici că ești Narcis!”, spune chef Scărlătescu.

Paul Mino Niculescu a gătit ochi de oaie, dar poveștile lui sunt uimitoare: "Am lucrat într-un club de swingeri, ia... Ce frumusețe! Yessenia Sara Salgado Carvajal a plecat din Caraibe și a ajuns la Chișcani, lângă Brăila...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x